• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acımasız Hemşire

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba hanımlar inanılmaz sinirliyim.
Tüp bebek tedavisindeyim Gonal f iğneni kendi kendime vuruyorum. Menogon diye bir iğne var onu sağlık ocağına veya acile gidip vurdurmak gerekiyor hergün.

Bugün gittim saglik ocagina enjeksiyon odası boş hemsireyi aradilar hastalar ust kata gelsin dedi gittik 7-8 kisi masa basi cay muhabbet.

Geldi bir hastadan sonra beni aldı verdim iğneyi bir vurdu ki iğneyi akıllara zarar. Altı üstü bir iğne demeyin hanımlar ben rahim filmi çektim böyle canım yanmadı. Pamuk koydu diyor ki bastır çıkmasın. O an error verdim iğne çıkacak mi ne diyo diye bastıracaktım, kapı açık gitti anlayişsız, ben de hemen giyindim çıktım. Yürürken bile topalladim 1 saat.

Akşam oldu ayıptır wc girdim. Sabah akşam iç çamaşırı değiştiririm ben çıkardım bi baktım mandalina büyüklüğünde bir kan lekesi. Bi an öyle korktum ki tedavi devam ederken adet mi oldum diye. Sonra farkettim iğne vurulan yerden olmuş.

Canımın yandigina mi üzüleyim, gördüğüm muameleye mi?

Yapabileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum.

Sizce iğne çıkmış mıdır ordan. Böyle saati saatine önemli iğne etkisi cok önemli zaten büyümüyor yumurtalar...

Bu igneyi daha once vurdurdugunda acirmiydi böyle

Bir devlet hastanesinden rapor alıp şikayet etseniz?
Şikayet edin.
İl Sağlık Md.lüğüne falan...
Onlar bakmıyorsa da yönlendirirler
Nasıl edeyim kalçamda sadece bir iğne izi var zaten dünya başıma yıkılsa şu günlerde peşinden koşamam. Yarın oraya gidince diyeceğim dün bana bunu yaptınız tepki göstereceğim. Iğne çıkmış mıdır sizce?

İğne çıkmış mıdır derken, anlamadım orayı?

Bazıları gerçekten nasıl yapıyorlarsa haftalarca geçmiyor acısı.
Geçmiş olsun.
İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatır

İğneyle içine zerk edilen sıvı dışarı çıkmış mıdır demek istiyorum. Çünkü günü gününe almazsam tedavimi aksatır
Sizin kullandiginiz ilacla ilgili bir bilgim yok. Bende 32 haftalik hamileyim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Arada yaptigim yerden ilac cikiyor bir miktar. Doktoruma sordum birsey olmaz dedi.
Sizinde 1 kereden bir sey olmaz bir miktar ciktiysa bile diye düşünüyorum.

Umarim hersey gonlunuzce olur...

Nasıl edeyim kalçamda sadece bir iğne izi var zaten dünya başıma yıkılsa şu günlerde peşinden koşamam. Yarın oraya gidince diyeceğim dün bana bunu yaptınız tepki göstereceğim. Iğne çıkmış mıdır sizce?

İnanın hiçbir bilgim yok konuyla ilgili.
Daha önce benim de kan aladırma durumum olmuştu.
Eşim özele git dese de ben aile ocağına gittim ve hemşire kolumu mosmor yaptı kan alırken.
1 hafta kadar izi geçmedi. Ben de kolumun fotoğraflarını çekip X mahallesinde X semtindeki sağlık ocağında kan alan kişi kolumu bu hale getirdi gibisinden yazdım.
Birkaç gün sonra Bimer'den bana dönüş oldu mail yoluyla.
Bu tarz konular için şuyara mail atın gibisinden. Sizin konu daha ciddi görünüyor mutlaka yardımcı olurlar

Gecmis olsun. Bende bi defa devlette igne oldum resmen bacagim topal gibi oldu agri bikacgun sürmüştü ama kalabalikti baya ondan oyle yapti heralde. Bazılarida yoğun olmasa bile keyfi bozuldu diye boyle halllere triplere giriyor zart zurt yapiyor herşeyi.
Bende rahatsizim şu aralar 10 tane iğnem var kimseyle ugraşmak istemediğim icin ozele gidiyorum parasini veriyorum ignemi oluyorum. Gayet yumuşak yapiyorlar.

Geçmiş olsun. Ne zaman kan aldırsam uyuşturucu bağımlısı gibi gözüküyor kollarım.
Bazıları gerçekten bu işi yapmak için uygun insanlar değiller.

geçmiş olsun..

bende hamileyken tetanos iğnesi olduğumda 1 hafta sol kolumu kullanamamıştım.. herkes her şeyi olmasın diyoruz ama maalesef.. ilaç çıkmamıştır endişe etmeyin..

Bende 15 gun menogon igneyi vuruldum ve her seferinde hep acidi içinde yumru gibi ağrılar oldu hep aynı şekilde kanadıdA
İgneyi arkadaşım hemşire evde yapıyordu
Bana diyor duki ağır bi iğne bu oyüzden yanma olması içinde yumru gibi şişkinlik olmasi normal diyodu
Bende çok ağrım olmasına rağmen dayaniyodum mecbur

Geçmiş olsun sizede

inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz yavrunuza kavuşursunuz

Dilekleriniz için teşekkür ederim en yakın özel hastane evimden 20 dk. Sağlık ocağı yürüme mesafesinde ondan gidiyorum. Bugüne kadar başka hemşireler vardı bugünkü ilk kez vurdu.

Bende 15 gun menogon igneyi vuruldum ve her seferinde hep acidi içinde yumru gibi ağrılar oldu hep aynı şekilde kanadıdA
İgneyi arkadaşım hemşire evde yapıyordu
Bana diyor duki ağır bi iğne bu oyüzden yanma olması içinde yumru gibi şişkinlik olmasi normal diyodu
Bende çok ağrım olmasına rağmen dayaniyodum mecbur

Geçmiş olsun sizede

inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmaz yavrunuza kavuşursunuz
İğne ağır ama bugün e kadar acımamıştı kanamamıştı hatta inledim o an acıdan o kadar

Back