Acım büyük;((

Başın sağolsun canım ne söylesek az olur bişliyorum anne acısı kolay değildir tahmin edebiliyorum rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun ve sana sabır versin

Allah annenizin sevgisi kadar sabrını versin işallah ..Bu Acıyı unutturacak başka acılar yaşatmasın size..
Mekanı cennet olsun ALLah rahmet eylesin işallah..

Başın sağolsun canım ne söylesek az olur bişliyorum anne acısı kolay değildir tahmin edebiliyorum rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun ve sana sabır versin
Çok teşekkür ederim canım. güzel dileklerin için amin diyorum

Allah annenizin sevgisi kadar sabrını versin işallah ..Bu Acıyı unutturacak başka acılar yaşatmasın size..
Mekanı cennet olsun ALLah rahmet eylesin işallah..
Aminnnn regis.Allah kimselere büyük acılar yaşatmasın canım..Teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun.

ALLAH sabırlar versin güzelim.Nasıl bir acıdır bilirim .15 yaşıma girdim 9 gün sonra annem vefat etti.Şimdi 21 yaşındayım.O acı geçtimi diye sor ,geçmiyo biliyorumki geçmiycekte.O ilk zamanlardaki gibi değil zaman geçtikçe acında farklılaşıyo .İlk zamanlar şokun etkisinde oluyosun zaman geçtikçe idrak ediyosun.En önemlisi özlüyosun ama elden birşey gelmiyo ,elinden birşey gelmeden çaresizce özlüyosun özlüyosun özlüyosun ve hep keşke diyosun .Hep bir yanın eksik ,hep kanadın kırık gibi,hayallerin onsuz,mutlulukların buruk,sevinçlerin yarım,seni koruyan dualar hep eksik...
Hani bir yerin kesilir de o yara zamanla kabuk baglar ama o yaraya her dokundugunda sızlar kanar ya işte öylee ..
Benimde içimde kalan tek uhde,en büyük acım ANNEM!
RABBİM bu acılarımızı unutturucak acılar yaşatmasın bize.
RABBİM EFENDİMİZİN sancağı altında toplanan kullarından eylesin annelerimizi sevdiklerimizi ,nur içinde yatsınlar!

Son düzenleme:
essss çok güzel yazmışsın canım.Sen çok küçük yaşta anneciğini kaybetmişsin.Çok üzüldüm anneciğin nur içinde yatsın.Çok acı bir şey fakat allah sabrınıda veriyor işte zaten öyle olmasa insan düşünmekten kafayı bozar.O acı hep var hiç bitmiyor annemle geçirdiğimiz zamanlar aklıma gelince şimdi yine ona sarılabilsem diyorum Herşey gönlünce olsun canım Hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…