Kontakt Lens Açılmış lensi takmasam da süresi ilerler mi?

gkje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
35
0
kızlarr lens aldım 1 senelık ama alerjım oldugundan bıraz aara vermem gerekıyo ama açıldı surelerı ılerlermı takılmasa bıle lutfen yardımcı olun

cnm maalesef takılmasa bile açıldığı andan itibaren kullanım süresi başlıyor.

ama çok saçmaya off bıde gözlerım lensten alerjı olmus tekrar takabılırım dıye umıt edıyorum ama sence

ama çok saçmaya off bıde gözlerım lensten alerjı olmus tekrar takabılırım dıye umıt edıyorum ama sence

lense alerjin varsa baya bi uzun süre takamıycaksın demekki cnm. :) ilk defa mı lens kullanıyorsun yoksa daha önceden kullanmışmıydın

kızlarr lens aldım 1 senelık ama alerjım oldugundan bıraz aara vermem gerekıyo ama açıldı surelerı ılerlermı takılmasa bıle lutfen yardımcı olun
açıldığı anda başlar süresi ancak kabında dursa bile lens solusyonunu yenilemeyi ihmal etmeyin. aksi takdirde ömrü daha çabuk tükenir.

yoğunlaştrıcı benimki yani uzun süredirde kullanıyodum 4 senedir felan ama alerji yapmışş doktora gıttım tedvi gördüm 3 aydırda takmıyorum neredeyse belkı takabılırım artık denemedım de henüz

4 sene lens kullandığını söyledin bana da yardım edin yaa bende hareli yeşil kullandım istediğim renk olmadım gibi gözlerim koyu kahve hareli ela aldım hareli yeşiller daha güzeldi diye düşündüm istediğim göz rengi ;

ben freshlook green kullaniyorum gozlerim o sekilde olmuo tabiiykide ama gayet harika bi yesil hatta herkes kendimin sanir kimse lens oldugunu anlamaz bile

canım ben solotoca charm mel kullanıorm aynı bunun gıbı bı renk verıyor goze tabıkı goz rengıne gore degısıyor sendede buna yakın duracaktır.. benımde resımdekı gıbı duruyor gozumde:82:

kzlar haresiz yeşil çok daoğal gerçektn hareli daha bulanık bir renk ki bnce daha belli lens olduu ama hersiz mavi çok yapay duruyr resm ekleymyrm çnkü 1 2 sene kadar oluyor kendi gzlerim koyu kahve bu arada forumda yeniyim alntılamayı fln anlamdm daha:)

bazıları freshlerde haresiz yeşili bazılarıysa tam tersi hareli yeşilin güzel durduğunu söylüyor..ben 2 yıl önce freshlerin hareli yeşilini kullanmıştım..memnundum.haresizleri kimisi yapay buluyor ve lens olduğu belli oluyo diyor kimisi de çok doğal ve göz rengini harelilerden daha çok açıyor diyor...koyu kahve de hareli mi haresiz mi daha çok açar...yok mu bunun orta yolu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…