• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilmayan kumbara

Tupper da plastik kızlar. Hani o kadar paraya değer mi ben hastasıyım değer. Ama ben bütün ıncığını cıncığını aldım.. Yeşillerim hiç bozulmuyor. Ben her seferinde marulu yıka doğra üşeniyorum mesela tek seferde yıkayıp doğrayıp koyuyorum salata yapacağım zaman alıp alıp kullanıyorum. Maydanoz dereotu da öyle. Peynir zeytin kaşar salça vs herşeyi koyuyorum hem bozulmuyor hem dolap düzenli duruyor. Bakliyatlar böceklenmiyor. Hani olmazsa olmaz bişey değildir tabii ama ben hayatımı kolaylaştırmasını seviyorum. Yoğurdu onda mayalıyorum. Hamuru onda mayalıyorum. Yağlık hem şık hem akıtmıyor. İçine katması kolay. Vs. Vs.

Tupper da plastik kızlar. Hani o kadar paraya değer mi ben hastasıyım değer. Ama ben bütün ıncığını cıncığını aldım.. Yeşillerim hiç bozulmuyor. Ben her seferinde marulu yıka doğra üşeniyorum mesela tek seferde yıkayıp doğrayıp koyuyorum salata yapacağım zaman alıp alıp kullanıyorum. Maydanoz dereotu da öyle. Peynir zeytin kaşar salça vs herşeyi koyuyorum hem bozulmuyor hem dolap düzenli duruyor. Bakliyatlar böceklenmiyor. Hani olmazsa olmaz bişey değildir tabii ama ben hayatımı kolaylaştırmasını seviyorum. Yoğurdu onda mayalıyorum. Hamuru onda mayalıyorum. Yağlık hem şık hem akıtmıyor. İçine katması kolay. Vs. Vs.
plastikse o da sağlıklı değil ama ben onun plastık oldugunu bılmıyorum ve sağlıklı sanıyodum :D plastıkten tek farkı kalıtesı mı yani ? bide sızdırmaz hava almazxlıgı ki o bazı plastıklerde de var. o zaman cam alayım ben . kafam karıstı :confused:

plastikse o da sağlıklı değil ama ben onun plastık oldugunu bılmıyorum ve sağlıklı sanıyodum :D plastıkten tek farkı kalıtesı mı yani ? bide sızdırmaz hava almazxlıgı ki o bazı plastıklerde de var. o zaman cam alayım ben . kafam karıstı :confused:

Canım bu kalp kapakcığı, lens vs yapılan malzemeden yapılıyor işte.. Yani daha kaliteli plastik. Bpa içermiyor diyor. Piyasada başka öyle koruyan görmedim ben.. Normal plastikler geri dönüşümden yapılıyor..

Canım bu kalp kapakcığı, lens vs yapılan malzemeden yapılıyor işte.. Yani daha kaliteli plastik. Bpa içermiyor diyor. Piyasada başka öyle koruyan görmedim ben.. Normal plastikler geri dönüşümden yapılıyor..
he anladım şimdi :D dolap düzeni açısından cok cok ıyıler alıyım ben bişeyler ya :D

ehliyete yazıldım bugün,aradılar şimdi ister hemen başla,ister martta gel diyolar .martta gitsem daha iyi olur değilmi. Mayısta sınav,ne kadar geç o kadar iyi...bide ben korkuyorum yaa..başaramazsam bide

Benim de bir kaç tupper ım var. Dolap dediğin gibi çok düzenli oluyor. Zeytin koyuyorum. Az az kalmış olan peynirlerimib hepsini bi tupper a koyuyorum. Tereyağı koyuyorum. Mantar koyuyorum.Uzun süre taptaze kalıyorlar

ehliyete yazıldım bugün,aradılar şimdi ister hemen başla,ister martta gel diyolar .martta gitsem daha iyi olur değilmi. Mayısta sınav,ne kadar geç o kadar iyi...bide ben korkuyorum yaa..başaramazsam bide
başaramıcak bısey yok canım herkes kullanıyo araba artık :KK68: ( bende bilmıyorum kullanmayı ve korkuyorum :ıslık:

Benim de bir kaç tupper ım var. Dolap dediğin gibi çok düzenli oluyor. Zeytin koyuyorum. Az az kalmış olan peynirlerimib hepsini bi tupper a koyuyorum. Tereyağı koyuyorum. Mantar koyuyorum.Uzun süre taptaze kalıyorlar
bende istıyoruum :KK9:

3 yıl önce getirmişti eşim araba benim için. Öğren evde çalışır sınava girersin diye. O zamanlar çok hevesliydim. Ama kocadan hoca olmuyormuş mlsef. Sayesinde haftalarca direksiyonu bırak,ön koltukta oturamadım.
Şimdi öğrenmek zorundayım. Oğlumu okula ben götürmek zorundayım. Bu kez yazılmakla kalmıycm,katılımda sağlıycam kursa. Mecburiyet belki bilmiyorum ama ya yapamazsam korkusu darladı iyiden iyiye

nasıl yani:KK57: nekadar büyük
Bir milyonculara giriyor musun.. Onlarda görürsün, görmüşsündür... Şöyle söyleyeyim marmarabirlik zeytinleri var ya teneke olanları... Onun büyük tenekelerinin şişmanca olanı...uzunluk olarak hemen hemen aynıdırlar

Bir milyonculara giriyor musun.. Onlarda görürsün, görmüşsündür... Şöyle söyleyeyim marmarabirlik zeytinleri var ya teneke olanları... Onun büyük tenekelerinin şişmanca olanı...uzunluk olarak hemen hemen aynıdırlar
HATRI SAYILCAK BI BOY :dondurma:

günaydın..20 attım sabah..
tupper merakı bendede vardı bir ara..had safhadaydı hatta..şoka kilitli kap gelince (18 parçayı 19 liraya aldığım),kendime ne kadar söylenmiştim..parası için değil..gerçekten aynı işi görüyolar..keşke gelse yine,alsam..

ben hiç almadım nedense o kadar para verip almak gereksiz geliyor bana . saklama kaplarım var , içi süzgeçli yeşillikleri yıkayıp suyunu süzüuyorum bir hafta boyunca bişey olmuyor bu birazda dolap ile alakalı galiba . domates meyve falan hep öyle saklıyorum düzenlide duruyor . kiler için de cam kovonoaz kullanıyorum toplu alınca bayağı indirim de olmuştu . sizin kaplardan geçen eşim metro marketten aldı ama daha eve gelmedi işyerinde unutmuş ... 17 parçası 20 tl galiba . merakla bekliyorum :))

Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Para tuzağı ...

Bugün eşim tableti alacak tamirden. 250 lira oraya verecek. Baktım parası az cebinde dedim sen şimdi 250 oraya verirsen sana az kalacak,bende 90 var vereyim sana,sen pazartesi 120 ödersin bana:KK45:
Canım kocam güldü falan ama tamam dedi:halay:
Tefeciliğede başladık iyimi :KK14:

Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Para tuzağı ...

Bugün eşim tableti alacak tamirden. 250 lira oraya verecek. Baktım parası az cebinde dedim sen şimdi 250 oraya verirsen sana az kalacak,bende 90 var vereyim sana,sen pazartesi 120 ödersin bana:KK45:
Canım kocam güldü falan ama tamam dedi:halay:
Tefeciliğede başladık iyimi :KK14:

bazen iyi oluyor öyle yapmak . geçen çamaşır makinesi bozuldu eşime kalsa servis çagıracaktı . uğraştım yaptım makineyi ,, 50 tl aldım eşimden servis ücreti :) servis gelde daha fazla alırdı

Back
X