Saç Bakım Ürünleri acillllllllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!

ayse07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
182
16
arkadaşlar benim 1 ay sonra düğünüm var ve saçlarım berbat hem rengi hemde kendileri saçlarım yanık aralarda kopuklar var bana pahalı olmayan evde yapabileceği bakımları söylermisiniz bide gelinlik üzerine gidebilecek en şık ve parlak duran önerebileceğinz saç rengi lütfen yardım edin

bence koyu renkler çok yakışıyor geline..saçların çok kötürse 1 ayda toplayamazsın canım.ama kuaförden çıtçıt kiralayabilir ya da satın alabilirsin..inan süper olur zamanla saçlarında toplar ..

canım tşk ederim ilgilendiğin için sarı tonraında bişiy istiyodum aslında ama kuaförlerin elinde kalır diye saçlarım güvenemiyorum kahve tonları olurmu ki beyaz tenliyim ela gözlüyüm kaşlarım biraz koyu sence hangi renk daha hoş olur renge karar verince çıt çıt alırım bende olmazsa başka yapacak bişeyim yok malesef :KK43:((

bende beyaz tenliyim ela gözlüyüm kumral saçlarım ve çikolata kahve yapıcam yeğenimin düğünü için çıtçıtlarımın rengide çikolata kahve gibi süper olacak..sana tavsiyem sakın röfledir sarı boya falan yapma çok çapar yapıyor bizi soluk gösteriyor kahve tonları süper olur aldığın çıtçıtlarıda saçının rengine boyat oohhh missss

rica ederim canım başka yardımcı olmamı istediğin bişi olursa seve seveopuyorumnanaktan

X