• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Acilllllll Ovitrelle çatlatma iğnesi yumurta büyümesine de yardımcı olur mu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kanaryaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
641
857
33
29
Kızlar selamın aleyküm aşılama tedavisindeyim ve 14 mm iki tane iki tane de 10mm yumurtam mevcut fakat bana yarın iğneni yanında getir vurabiliriz 16-17 olursa dediler bu iğnenin yumurtayı büyütme gibi bir etkisi de var mı ? Bilen yardımcı olabilir mi ? Yarın büyümüş olursa cuma aşılama yaparız dedi, devlette ilerliyorum araya haftasonu girerse iptal edebiliriz dediler kafam karıştı 🤦😔 okuyup bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏 kucaklarımız dolsun inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim 🙏 🥰 inşallah öyle olur yoksa iptal edilecek haftasonu girdiği için araya 😔 pazartesiye kadar da çok büyüme olur diye

Kızlar selamın aleyküm aşılama tedavisindeyim ve 14 mm iki tane iki tane de 10mm yumurtam mevcut fakat bana yarın iğneni yanında getir vurabiliriz 16-17 olursa dediler bu iğnenin yumurtayı büyütme gibi bir etkisi de var mı ? Bilen yardımcı olabilir mi ? Yarın büyümüş olursa cuma aşılama yaparız dedi, devlette ilerliyorum araya haftasonu girerse iptal edebiliriz dediler kafam karıştı 🤦😔 okuyup bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏 kucaklarımız dolsun inşallah 🙏
Hayır iğne yumurtanın çatlamasini sağlar büyütmez. Ilac kullandıysanız yumurtanin büyümesini ilaç sağlar.

İlaç kullandım iki tane 14 mm yumurta var ve araya haftasonu girecek diye yarın bir daha bakacaklar , sonuç henüz belli değil yanında iğneni getir dediler çünkü ayrı 2 tane de 10 mm lik yumurta var kist oluşumunu istemiyoruz dedi belkide iptal edecekler bilemiyorum

İlaç kullandım iki tane 14 mm yumurta var ve araya haftasonu girecek diye yarın bir daha bakacaklar , sonuç henüz belli değil yanında iğneni getir dediler çünkü ayrı 2 tane de 10 mm lik yumurta var kist oluşumunu istemiyoruz dedi belkide iptal edecekler bilemiyorum
En son ne zaman kontrole gittiniz günlük yaklaşık 2 mm büyüyor aşılama mı olacak

Bugün gittim yarın sabah çağrıldım ve sebepsiz acele etmelerini de anlamış değilim iğnesiz pazartesiye geç kalinmaz ki yarın vururuz iğneyi belki dediler ama bugün 14 mm di ise yarar mı bilemiyorum

Back