Canım Acıçehre...
Güvenilir bir aktardan almalısın. Kuş üzümünün az büyüğü. Bir tane yutuyorsun, yalnız bunu kullandığın zaman dışarı çıkma ihtimalinin olmaması lazım çünkü sindirim sistemini çok hızlandırıyor.
Dediğim gibi birle başla etkisine göre artırabilirsin.
Geçmiş olsun, selamlar...
PC: Gebelikte kullanımı ile ilgili hiçbir bilgim yok...
bu acu cehreyı babamda ablamda almıştı hele ablam kronık kabız ..bunu içtiğinizde sakın dışarı çıkmayın akşama kadar ıshal gıbı yapıoo ilk gun sonra düzene gırıosunuz(
bırde açıl çozum sinamıke yı kaynat akşam bır bardak iç sabah zaten iğrenç bır sancıyla kıvranıp kalkaksın butun mıdenı boşaltıyo sende helak oluosun bu arada
Canım Acıçehre...
Güvenilir bir aktardan almalısın. Kuş üzümünün az büyüğü. Bir tane yutuyorsun, yalnız bunu kullandığın zaman dışarı çıkma ihtimalinin olmaması lazım çünkü sindirim sistemini çok hızlandırıyor.
Dediğim gibi birle başla etkisine göre artırabilirsin.
Geçmiş olsun, selamlar...
PC: Gebelikte kullanımı ile ilgili hiçbir bilgim yok...
Kızlar hEmen tuvalete çıkaracak bir çözüm arıyorum yardım edin
yazıldı mı bilmiyorum ama domatese zeytinyağını gezdirip yiyorum ben...Kızlar hEmen tuvalete çıkaracak bir çözüm arıyorum yardım edin
yazıldı mı bilmiyorum ama domatese zeytinyağını gezdirip yiyorum ben...Kızlar hEmen tuvalete çıkaracak bir çözüm arıyorum yardım edin
Bu acı cehreyi nasıl kullanıyoruz pekiKesinlikleee acı çehre tohumu kesinlikleee! Yıllardır bu konudan muzdarip bi insan olarak son 15 gündür bunu kullanıyorum, hatta ailecek yutuyoruz.
Kurban olayım onu Yaratan'a :)
Evet ben de acillik oldum ama değerdi... ka bizken yasadigim skntinin yanında hicbirsey...Aci cehre tohumu felaket yaniii ben bi kere denemek amacli attim agzima öluyorum sandim. Karnimin sesinden gozume uyku girmedi
Ben 1 kere yutmustum o gun hicbir sey olmadi. Baska bi gun cigneyerek yuttum o zaman cok etkisini gosterdi. Kabiz degildim deneme amacli yapmistim. Yani cignemek gerekiyor tadida aci gercekten.Bu acı cehreyi nasıl kullanıyoruz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?