• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Acilllll Bakın bakalımm gelinliğim ve kına elbisemmmm

Tostikdana

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
893
701
323
Kızlarr kaporasını verdim pazartesi alıcam gidip nasıllar?.....

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $image.jpg
    $image.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
canım gelinliğinin belindeki kemeri çıkarttırma olanağın var mı? bence o olmadan çok daha hoş görüncektir. 2 side çok çok yakışmış sana. Mutluluklar...:16:

çok güzeller canım.güle güle giy.

Ayy canım tesekkür ederim gelinlikte teredütte düştüm kına için olan ise tam istediğim gibi gelinlik için hiç böyle bir etek düsünmemiştim ama giyince harika durdu resimde belli degil işlemeleri boyu uzun gibi geldi bide bana çok sagol canım:42:

canım gelinliğinin belindeki kemeri çıkarttırma olanağın var mı? bence o olmadan çok daha hoş görüncektir. 2 side çok çok yakışmış sana. Mutluluklar...:16:

Evet kemer çıkacak :)) bende kemeri begenmedim o olmayınca tam benlik gibi ama dediğim gibi hiç böyle etek düşümemiştim :) çok tesekkürler canım:42:

canım ukalalık olmasında ben özel gece kıyafetleri tasarlıyorum
gelinliğin güzel gerçekten
hazırmı aldın diktirdinmi

Özel tasarım oldugunu söylediler daha yeni gelmiş magazaya gaziantepteyim ben canım vitrin için getirmişler böyle çok tok duruyo uzerimde bunun gibi bi kaç model daha denedim ama cılız durdular farklı ama güzel bişeyler sade ve şık olsun istiyordum birde gögüs kısmı çok hoşuma gitti kısaca boyle canım:)

Özel tasarım oldugunu söylediler daha yeni gelmiş magazaya gaziantepteyim ben canım vitrin için getirmişler böyle çok tok duruyo uzerimde bunun gibi bi kaç model daha denedim ama cılız durdular farklı ama güzel bişeyler sade ve şık olsun istiyordum birde gögüs kısmı çok hoşuma gitti kısaca boyle canım:)

canım herkesin zevki ayrıdır ben gelinlikte ya çok kabarık tercih ederim ya da hiç tarlatan kullanmam
ara modelleri çok sevmiyorum ama sevenede saygım var
seninki son derece doldun kabarık
şans getirsin sana canım

Gelinliğiniz güzel, ama kemeri bende beğenmedim birde alttan çekildiği için mi ne bel kısmı gözüme çok battı :26: Kınada da ben şu yeni tasarımlı olan bindallıları tercih edeceğim Allah kısmet ederse:nazar::nazar: o yüzden pek beğenmedim kınalığı, nişanlık gibi duruyor ama içinize sindiyse hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Mutluluklar dilerim :16:

Son düzenleme:
Gelinliğiniz güzel, ama kemeri bende beğenmedim birde alttan çekildiği için mi ne bel kısmı gözüme çok battı :26: Kınada da ben şu yeni tasarımlı olan bindallıları tercih edeceğim Allah kısmet ederse:nazar::nazar: o yüzden pek beğenmedim kınalığı, nişanlık gibi duruyor ama içinize sindiyse hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Mutluluklar dilerim :16:

Kemeri dediğim gibi çıkarttırıcam ben bindallı giymicemm kırmızı tül alıcam basımaa çok sagol canımmmm:)

Ayy canım tesekkür ederim gelinlikte teredütte düştüm kına için olan ise tam istediğim gibi gelinlik için hiç böyle bir etek düsünmemiştim ama giyince harika durdu resimde belli degil işlemeleri boyu uzun gibi geldi bide bana çok sagol canım:42:

etek modeli çok çok hoş bence.ona kafanı yorma.değişik,farklı bir model..ayağında topuklu ayakkabı var mıydı. birde bir arkadaş demiş (sonra büyük açıp baktım.)belindeki çıkarılabilirse daha iyi olur. sanırımda çıkarttıracakmışsın.sana şimdiden mutluluklar canım..

etek modeli çok çok hoş bence.ona kafanı yorma.değişik,farklı bir model..ayağında topuklu ayakkabı var mıydı. birde bir arkadaş demiş (sonra büyük açıp baktım.)belindeki çıkarılabilirse daha iyi olur. sanırımda çıkarttıracakmışsın.sana şimdiden mutluluklar canım..

Evett tüm kızlar benimle aynı fikirde :)) kemer kesinlikle çıkacakkk :) ya gelinlikte inan bana bu tarz etekler güzel gelmiyordu çıktım baktım çarşıya hep aynı modeller üst taraf boncuk taş inci işleme alt tarak düz veya etek ucu hareketli ben balık model sevmiyorum muhakak çok güzel ama düğün için değil nikah için. Çok sagol canım evet topuklu vardı 10 cm boyu uzun oldu onuda halledicez artık zor olmicak sanıyorum

Son düzenleme:
çok yakışmış güle güle giyin..
çok çok teşekkür ederim:42:

çok güzel allah mutlu mesut etsin :)
aminn allah ım herkesin mutluluğunu daim etsin çok sagol canım:3:
Çok güzeller canım güle güle giy.:nazar:
çok teşekkür ederim
begenmenize çok sevindim inanın kafama çok takıyodu özellikle gelinlikteki etek dün provaya gittim belindeki kemer çıkacak be ön taraftaki dantel 5 6 cm yukarı çekilecek arkasıda orta uzunlukta kurukmuş gibi olacak. Allah ım her isteyene nasip etsin çok sagolun kızlar:39::39::39::39::39::39:

cnm hayırlı olsun şimdiden :16: benim gelinliğimde de bu tarz kat etek kullanıyoruz , denemeye başladıgında gercekten fikirler değişiyor etek tarzını bende cok begendım üzerinde resimdekilerden cok daha güzel duruyor..

duvak tarzını seçtinmi nasıl kullanacaksın kendime fikir olsun diye sormak istedim :34:

Son düzenleme:
Back