- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi Tostikdana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller canım.güle güle giy.
canım gelinliğinin belindeki kemeri çıkarttırma olanağın var mı? bence o olmadan çok daha hoş görüncektir. 2 side çok çok yakışmış sana. Mutluluklar...
güle güle giy canım çok yakışır eminim
Çok çok tesekkür ederim ben takıntılı bi kızım gelinlik takıldı şimdi kafamada ama içime sindi:)
canım ukalalık olmasında ben özel gece kıyafetleri tasarlıyorum
gelinliğin güzel gerçekten
hazırmı aldın diktirdinmi
Özel tasarım oldugunu söylediler daha yeni gelmiş magazaya gaziantepteyim ben canım vitrin için getirmişler böyle çok tok duruyo uzerimde bunun gibi bi kaç model daha denedim ama cılız durdular farklı ama güzel bişeyler sade ve şık olsun istiyordum birde gögüs kısmı çok hoşuma gitti kısaca boyle canım:)
canım herkesin zevki ayrıdır ben gelinlikte ya çok kabarık tercih ederim ya da hiç tarlatan kullanmam
ara modelleri çok sevmiyorum ama sevenede saygım var
seninki son derece doldun kabarık
şans getirsin sana canım
Gelinliğiniz güzel, ama kemeri bende beğenmedim birde alttan çekildiği için mi ne bel kısmı gözüme çok battı :26: Kınada da ben şu yeni tasarımlı olan bindallıları tercih edeceğim Allah kısmet ederse o yüzden pek beğenmedim kınalığı, nişanlık gibi duruyor ama içinize sindiyse hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Mutluluklar dilerim
Ayy canım tesekkür ederim gelinlikte teredütte düştüm kına için olan ise tam istediğim gibi gelinlik için hiç böyle bir etek düsünmemiştim ama giyince harika durdu resimde belli degil işlemeleri boyu uzun gibi geldi bide bana çok sagol canım
etek modeli çok çok hoş bence.ona kafanı yorma.değişik,farklı bir model..ayağında topuklu ayakkabı var mıydı. birde bir arkadaş demiş (sonra büyük açıp baktım.)belindeki çıkarılabilirse daha iyi olur. sanırımda çıkarttıracakmışsın.sana şimdiden mutluluklar canım..
çok çok teşekkür ederimçok yakışmış güle güle giyin..
aminn allah ım herkesin mutluluğunu daim etsin çok sagol canımçok güzel allah mutlu mesut etsin :)
çok teşekkür ederimÇok güzeller canım güle güle giy.