• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardım lütfen

Üstüne görme olabilir mi ikisi de ? Benim bildiğim az bir kanama oluyor onda. Benimki iki aydır ilk günü aşırı kan geldi koyu pıhtılı. Sonradan azaldı 7 günden 4 güne düştü 2 aydır bu beni korkutuyor.
Benim adet kesintilerim olmustu hormonlarimdan kynakliydi 2 kere adet gormussunuz ustune gorme oldugunu sanmiyrm

2 aydir adet oluyorum eskiden 7 gün sürerdi 5 gün sürüyor. Bu atkı 5 gün erken oldu. Kanamam yoğundu ve pıhtılıydı sonradan azaldı. 2 aydir adetimden hemen sonra karnımda şişlik ve batmalar oluyor. Miratech erken gebelik testi yaptım 2 gün önce negatifti tamamen araşıklarla baktım 2 gün sonra 2. Silik çizgi vardı. 2 ay önce ilişkiye girmiştim. 2 ay üst üste adet oldum. Sizce gebelik olabilir mi ?
Bence doktora gidip danismalisin

Anladım çok teşekkür ederim. Gebeyken adet olmak normal bir şey değil dimi ? Üstüne görme olsa bile 2 ay yoğun kanama olur muydu ? Başınızı şişirdim gerçekten kusura bakmayın...
Hayir canim olur mu istedigin kadar soru sorabilirsin yerlesme kanamasi peceteye sadece bulasjr yogun adet iki kere gorunce gebelik olduguni sanmiyrm ama

Back