• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardım lütfen

merveyilmazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
36
8
1
32
2 aydir adet oluyorum eskiden 7 gün sürerdi 5 gün sürüyor. Bu atkı 5 gün erken oldu. Kanamam yoğundu ve pıhtılıydı sonradan azaldı. 2 aydir adetimden hemen sonra karnımda şişlik ve batmalar oluyor. Miratech erken gebelik testi yaptım 2 gün önce negatifti tamamen araşıklarla baktım 2 gün sonra 2. Silik çizgi vardı. 2 ay önce ilişkiye girmiştim. 2 ay üst üste adet oldum. Sizce gebelik olabilir mi ?

Yani imkansız diyor çok zor diyor. Sperm 2 ay yaşamaz canı istediğinde de o sürede döllenmez diyor. Yani hamile değilsiniz :)
Karnımdaki bu şişlik ve batmalar nedir acaba bir de midem aşırı bulanıyor. 2 aydir adetimden sonra oluyor bu ve 2 haftadan önce geçmiyor. 2 aydir da 2 gün kısaldı adetim bunlar sizce neden oluyor ?

Karnımdaki bu şişlik ve batmalar nedir acaba bir de midem aşırı bulanıyor. 2 aydir adetimden sonra oluyor bu ve 2 haftadan önce geçmiyor. 2 aydir da 2 gün kısaldı adetim bunlar sizce neden oluyor ?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla hormonlar değişiyor. Önceden 7 gün süren adetim şimdi 4 gün sürüyor. Önceden sadece karın ve bel ağrısı yaşayan ben. Şimdi göğüslerim aşırı derecede şişiyor. Midem bulanıyor. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Bacak ağrım oluyor. Ve daha bir sürü bildiğin hamile belirtilerin hepsini yaşıyorum. Eğer bu aklınızı karıştırıyorsa bir doktora görünün. Ama hamile değilsiniz

2 aydir adet oluyorum eskiden 7 gün sürerdi 5 gün sürüyor. Bu atkı 5 gün erken oldu. Kanamam yoğundu ve pıhtılıydı sonradan azaldı. 2 aydir adetimden hemen sonra karnımda şişlik ve batmalar oluyor. Miratech erken gebelik testi yaptım 2 gün önce negatifti tamamen araşıklarla baktım 2 gün sonra 2. Silik çizgi vardı. 2 ay önce ilişkiye girmiştim. 2 ay üst üste adet oldum. Sizce gebelik olabilir mi ?
Kullandiginiz markanin yalanci pozitif gosterdigini cok okudum bence farkli markalarla deneyin

20 yaşındayım haklısınız ama ihtimali var mı diye düşünüyorum hala testin 1-2 gün sonra 2. Çizgi çıkması da aklımı çok karıştırıyor...

Kullandiginiz markanin yalanci pozitif gosterdigini cok okudum bence farkli markalarla deneyin
Denedim adetimden önce al bi normal test yaptım tek çizgi çıktı ama geçen ay al bi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çokmıştı o da emdişelendirdi beni bu ayki adetimi bekledim oldum da ama yine aynı şeyler oldu ve kısa sürdü

Denedim adetimden önce al bi normal test yaptım tek çizgi çıktı ama geçen ay al bi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çokmıştı o da emdişelendirdi beni bu ayki adetimi bekledim oldum da ama yine aynı şeyler oldu ve kısa sürdü
Bu testten sonra mi adet oldunuz bu ay

Evet bu ay adet olmadan önce de al bi test yaptım negatifti 1 gün sonra adet oldum. Koşa sürdü yine diye erken gebelik testi yaptım adetim biter bitmez negatif çöktü 1 gün sonra ikinci çizgi çıktı hafif
Gebelik testleri gebelik varsa hergun gittikce koyulasr bu sekilde kan vermeden de gebeliginin oldugu anlayabilirsin

Gebelik testleri gebelik varsa hergun gittikce koyulasr bu sekilde kan vermeden de gebeliginin oldugu anlayabilirsin
Yarım saatten sonraki testleri ciddiye almayın diyorlar. Normal yaptığım test koyulaşmadı sonradan ama adetimden sonra yaptığımdaki ikinci çizgi çok hafif belirdi 1-2 gün sonra me düşünmeliyim ? Bu durumda 6 haftalık olmalı gerekir hamilelik testinde belirgin bir şekilde Çıkmazı gerekmez mi ?

Yarım saatten sonraki testleri ciddiye almayın diyorlar. Normal yaptığım test koyulaşmadı sonradan ama adetimden sonra yaptığımdaki ikinci çizgi çok hafif belirdi 1-2 gün sonra me düşünmeliyim ? Bu durumda 6 haftalık olmalı gerekir hamilelik testinde belirgin bir şekilde Çıkmazı gerekmez mi ?
Gec dollenme olabilir benim aslinda demek istedigim bekleyince koyulasmasi degil her sabah test tuttugunuzda bi onceki gune gore daha cok koyulasmasj ama gec dollenme varsa testler silikte cikabilir

2 adet gormusseniz gebelij olmasi biraz zor ama en dogrusu doktora gitmek olur
Üstüne görme olabilir mi ikisi de ? Benim bildiğim az bir kanama oluyor onda. Benimki iki aydır ilk günü aşırı kan geldi koyu pıhtılı. Sonradan azaldı 7 günden 4 güne düştü 2 aydır bu beni korkutuyor.

Back