acillll kızlar yardım lütfen :(

Cerenkuzumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
14
0
86
Adana
Kızlar acil yardımm çok mağdur durumdayım ben norlevoyu yaklaşık 3 yıldır yılda 4 kez falan kullanıyorum eşim şehir dışında çalıştığı için maalesef az görüşüyoruz görüştüğümüz zaman da içime boşalmiyor 12 saat içinde de norlevo kullanıyorum bu görüştüğümüz de bir hafta falan oluyor tam adet bitiminde geldi eşim ilişkiye girdik ve hapı aldım içime de boş almadı her zamanki gibi 1 hafta geçti üzerinden ve goguslerimde aşırı derece hassasiyet var çok korkuyoruz acaba hamile miyim die çünkü daha düşünmüyoruz eşim yanıma gelene kadar ( bir de kızlar ben 3 yıldır kullanmama rağmen hiç bir zaman ara kanama olmadı bu içime boşalmadigi için mi olmuyor acaba bir de sizce bu ilacı sık kullanmam zararlı midir ??? ((

bu tür ilaçları kullanıyorsanız doktor takibinde yapabilrdiniz ilerde çocuk istediğinizde belki zorlanabilirsiniz ilacın içeriği çok önemli sağlıklı olmanız dileğiyle :)

Haklısın arkadaşım bende bunun bilincindeyim ama her korunma yönteminin mutlaka bi zarar payı oluyor bi kondom var onu da biz sevmiyoruz . Başka norlevo kullanan arkadaşlar var mı yardimci olsanız

Haklısın arkadaşım bende bunun bilincindeyim ama her korunma yönteminin mutlaka bi zarar payı oluyor bi kondom var onu da biz sevmiyoruz . Başka norlevo kullanan arkadaşlar var mı yardimci olsanız
yinede herşeyin başı sağlık bunu aklınızdan hiç çıkarmayın ve daima kendi sağlığınızın peşinde olun derim ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…