• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll... hamilelik testi silik çizgi

hamilelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı kan tahlili verdim beta 0.17 bunun anlamı nedir
hamilesindir benim adetime 1 gün varken 11 çıktı beta hcg daha sonra yükselişe geçti.6 gün önceden yaptırsaydım çıkmazdı benim.

Ayy çok teşekkürler yaaa burada insanlar birbirini tanımadan birbirlerinin hikayeleri için duygulanıyorlar çıkarsız, hasetsiz düşüncelerle. Ben de bu yüzden paylaşmak ve sormak istedim heyecanla kafamdan geçenleri. Yine de her şeye rağmen kalp atışlarını duymadan anne olucam diyemiyorum nasıl bir korku sinmişse düşün :işsiz:

Cuma günü tam 6 haftalık oluyor son adet tarihine göre ve o gün için çağırdı doktor bebeği görmek ve izin verirse kalbini dinlemek için kaldı 4 gün :)

Heyecan hiç dinmiyorrr :anneadayı:
Ah ah o heyecan o tedirginlik kucağına alana kadar hiç geçmiyor. Çok güzel çok uzun çok keyifli bir yol hamilelik. Sorunsuzca geçmesini dilerim :KK200:

Merhaba bayanlar
Doktor banada klomen verdi sonrasında catlatma iğnesi vurdu. Mide bulantısı ateş kasiklarimda ağrı oluştu. Test yaptım 3unde silik çizgi çıktı 2sinde bişey çıkmadı. Kan testi yaptırdım sonuç negatif ama belirtilerim devam ediyor. Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Doktor 6 gün gecikirse tekrar kan testi yapalım dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Acaba erken diye mi kanda çıkmıyor? Yardımcı olur musunuz?

Back