• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll... hamilelik testi silik çizgi

Kızlar dün gece ikinci kere testi yaptırdım ikiye katlayacak mı diye ilk test 1490 dı. Dün gece yaptırdım 2.895 çıkmış tam tamına ikiye katlamamış ama iyi gibi değil mi ?Acil doktoru pozitif görünüyor dedi . içim rahatlasın mı artık sizce ? :KK33: Bugün kadın doğumcuya randevu aldım bu değerle artık kese görünür mü ya :işsiz:

Ay yaaa:KK200: maşallah:nazar:
Tanımıyorum sizi denk geldi mesajınız ordan oraya gezerken.
Hayırlı olsun tüylerim diken diken oldu çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif ve değerim 55 cıktı adetim yarin gecikecekti dayanamadim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Allah bağışlasın korkma artık
Stres bebeği etkiler unutma
İçin rahat olsun kimyasal da Böyle değer olmaz çok düşük olur senin maşallah sağlıklı bir bebeğin var
Artık önüne bak ve sakınan göze çöp batar miseali kendini kasma bebeğini de canım
Yorumlarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20171020-143900.png
    Screenshot_20171020-143900.png
    263,8 KB · Görüntüleme: 65
Ay yaaa:KK200: maşallah:nazar:
Tanımıyorum sizi denk geldi mesajınız ordan oraya gezerken.
Hayırlı olsun tüylerim diken diken oldu çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ayy çok teşekkürler yaaa burada insanlar birbirini tanımadan birbirlerinin hikayeleri için duygulanıyorlar çıkarsız, hasetsiz düşüncelerle. Ben de bu yüzden paylaşmak ve sormak istedim heyecanla kafamdan geçenleri. Yine de her şeye rağmen kalp atışlarını duymadan anne olucam diyemiyorum nasıl bir korku sinmişse düşün :işsiz:

Cuma günü tam 6 haftalık oluyor son adet tarihine göre ve o gün için çağırdı doktor bebeği görmek ve izin verirse kalbini dinlemek için kaldı 4 gün :)

Heyecan hiç dinmiyorrr :anneadayı:

Back