Kızlar dün gece ikinci kere testi yaptırdım ikiye katlayacak mı diye ilk test 1490 dı. Dün gece yaptırdım 2.895 çıkmış tam tamına ikiye katlamamış ama iyi gibi değil mi ?Acil doktoru pozitif görünüyor dedi . içim rahatlasın mı artık sizce ?Bugün kadın doğumcuya randevu aldım bu değerle artık kese görünür mü ya
Ewet benimde aynisi oldu basta onemsemedim ama hamileymisimKızlar merhaba benimde adetime iki gün var ikinci çizgi silik çıktı ve testi 4 kez tekrarladım 4 u de silik cizgi sizce gebelik var mi
Evet canım hayırlısıyla hamilesin.hafta sonu olmadan git de kan ver inşallah güzel haberler alırsınKızlar merhaba benimde adetime iki gün var ikinci çizgi silik çıktı ve testi 4 kez tekrarladım 4 u de silik cizgi sizce gebelik var mi
Evet canım hayırlısıyla hamilesin.hafta sonu olmadan git de kan ver inşallah güzel haberler alırsın
Olur canım düşüktür değerin ama hcg 5ten yüksekse hamilesin demektir zatenPeki iki gün varken kesin belli olur demi9
Özel varsa özel e git canım çevrende ya da yarın sabah git dicem ama o zaman da sağlık ocağı p.tesi sonuç verirSağlık ocağı da ogleden sonra kan almıyormuş çok heycanliyim ya
Hmmm o zaman bekle canım yarın sabah git kan ver bisey olmaz geç olsun güç olmasın onu beklemek bile heyecanliBen şu an bi ilçedeyim bırakın özel ı devlet hastanesi bile yok
Hmmm o zaman bekle canım yarın sabah git kan ver bisey olmaz geç olsun güç olmasın onu beklemek bile heyecanli
YorumlarmisinizAllah bağışlasın korkma artık
Stres bebeği etkiler unutma
İçin rahat olsun kimyasal da Böyle değer olmaz çok düşük olur senin maşallah sağlıklı bir bebeğin var
Artık önüne bak ve sakınan göze çöp batar miseali kendini kasma bebeğini de canım
Hayırlı olsun canım hamilesin :))))Yorumlarmisiniz
inş canım kan testıne kadar beklıycemHayırlı olsun canım hamilesin :))))
İki gün içindeki daha da belirginleşir çizgin benimde böyle çıktı bende bekliyorum haftaya gidicem kan vermeyeinş canım kan testıne kadar beklıycem
182.69 canim aldim testtiİki gün içindeki daha da belirginleşir çizgin benimde böyle çıktı bende bekliyorum haftaya gidicem kan vermeye
Çok iyi cnm artışa bakarlar artık 1000 rakamları gördükten sonra bakmıyorlar sorunsuz geçer inşallah gebeliğin182.69 canim aldim testti
Ay yaaamaşallah
Tanımıyorum sizi denk geldi mesajınız ordan oraya gezerken.
Hayırlı olsun tüylerim diken diken oldu çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?