acillll... hamilelik testi silik çizgi

E erikagaci canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim buarada adetin gecikti mi mümkünse testini atarmısın çok gzüel çıkmış değerin inşallah artarak katlanır kuzum

ooyyy ağlayarak okudum yazdıklarını

yok canım allahım izniyle hamılesın rabbim inşallah sağlıklı bir bebektir ve sana tutunur ,
çok sevindim çok ,rabbim hepimizi sevindirsin. E erikagaci

Allah razı olsun olmayan herkese nasip etsin. İnanır mısınız adet gecikmeye başlayınca ya kist olmuştur yine ya troidim azmıştır dedim. Kaç gündür aklımda bi gebelik testi mi alsam acaba vardı ama hemen ardından amann hayal kurma dedim. Bu sabah başka bişey için dr a gittim hala adet olmadım diye eve dönerken eczanenin önünden geçerken aman bi kere daha ağla susarsın nasıl olsa dedim aldım testi. gayet heyecansız yaptım ama gözlerime inanamadım saniyeler içinde çıktı iki çizgi de. Dedim ki kendime aman adet olcam nasılsa onun etkisidir. Sonra şüphe düştü içime dayanamadım hemen gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 1160. Şu an sizden başkası bilmiyor çünkü hala sevinirsem başka bişi duyacakmışım gibi geliyor. Sanki rahmimi tümör, kist sardı da ölüyorum bu da onun etkisi :) sanki troid nodülüm coştu da değerler fırladı :) ve ben galiba dayanamıycam akşam devlet hastanesi aciline gidicem. Bu değer ne demek tam olarak benim için yine kimyasala döner mi bilmem lazım. Ben henüz ağlamadım o yüzden kızlar ben şu an çok sakin şekilde beklemedeyim.Doktor bana Hamilesin derse buraya girip çığlık çığlığa yazıcam size de

adetim yaklaşık 3 4 gün gecikti gibi geliyor bana ama ben tüp bebek tedavisi olduğum için ve 2 ay önce kist tedavisi olarak doğum kontrol hapı kullandığım için tarihlerim düzensiz. o yüzden böyle manyağa bağladım ya Allah razı olsun güzel duan için .. ve ben dayanamayacağımdan akşam acilden gidip test yaptırcam eğer bana hamilesin derlerse o testi buraya koyucam mutlulukla önce bütün diğer olasılıkları atayım kafamdan saatlerde geçmiyor kocamı bekliyorum :) haberi yok henüz

allahımın izniyle sevinieceksin merak etme ,
sen eşine bu süprizi nasıl söyleceksin onu düşün.

Kıyamam canım hiç kötü düşünme hamilesin inşallah Bu sefer mutluluktan ağlarsın inşallah

kızlar dün acile gittik beta hcg için tekrar gündüz yaptığım test sonucu 1160 dı gece 1490 olmuştu 2 3 gün sonra kese görebilcem sanırım ben şok eşim şok .

sizce bir kadın doğum doktoruna gitmeli miyim muayene için yarın testin tekrarını yapıcaz ikiye katlamış mı diye sanırsam onu beklemeliyim di mi ? :)

Bence onu bekleyin canım bende perşembe kan vericem sınra pazartesi tekrar verip çarşambaya randevua alabildim en erken inşallah değerlerim güzel çıkar. Bikere daha kan verin sonra dr görünün Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerin çok güzel kaç gün gecikmişti benim bugün 3. Günüm

valla o kadar değiştiki son zamanlarda normalde 27 28 günde bir oluyorum buna göre hesaplarsam sanki 3 4 günlük bir gecikme gibi.

ay sana da allah kolaylık versin senin ilk testin mi olacak ? hayırlısıyla inşallah sen de güzel haberler al :)

Ayyy canimm ben sana dedim bak oldu inşallah. Yarın kan ver bi kaç gün sonra da git gör kese ni artık. Bu arada 1000in üzerindeki değerler 2ye katlamasa da oluyor yani artması yeterli 2ye katlamazsa canını sıkma çünkü değer yüksek ya 3-4 günde katlıyor o kadar

Evet canım adetimin 1. Gün gecikmesinde silik çıktı ertesi sabah koyulaştı bugün tekrar yaptım koyu çıktı kan vericem artık ilk bebişimiz olucak Allah nasip eders bende kan vericem nasipse inşallah dua et benimkide güzel çıksın tekrardan hayırlı olsun canımm

Aaa ben bunu bilmiyodum o yzden azcık geç gideyim kan vermeye diyodum gerçi perşembe gidebilirim ama akşama gidebilirsem gideyim bende en azından katlanıp katlanmadığınu görürüm

Valla dedin içimi rahatlattın zaten Allah ne muradın varsa versinnnn... yine cahilce bir sorum olacak
ne zamana kadar bu testin tekrarını yapıcaz ? yani yarın akşam yapacağım testte güzel sonuç çıkarsa tamam diyebilecek miyiz ? bir de dün gece 23.00 de verdim kan yine o saatlerde mi vermeliyim ?

troid hastası olduğum için dr vitamin vermişti bu haberi almadan, b vitamini d vitamini, demir ilacı bunlara başlamamda sakınca var mı ?

folik asit kaçlık öneriyorsunuz ?

bitmez bu sorular ahahahaha

Ne demek canım benim ben nasıl mutlu oldum anlatamam hamilelik haberineyarın da test yaptır eminim artık 2000i geçecektir.sonra artık doktora git kese gorundukten sonra test yapmana gerek yok,ben 1 defa yaptirmistim mesela bi daha ölçülmedi hiç hcg
Vitaminlerine devam et doktora sor o ne derse onu yap bence bi sorun olmaz

Folik asit de ben foliciod diye bi ilaç kullanıyorum, 3 aylık bi ilaç yani içinde 90 adet varmış.onu da doktorun söyler merak etme sen testi de o kadar geç yapmana gerek yok dediğim gibi bi miktar artması yeterli ki zaten eminim artacak

tebrik ederim tüp bebek sürecinde böyle güzel haberler almak çok güzel geliyor arkadaşım
allah tamamına erdirsin tebrik ederim

tebrik ederim tüp bebek sürecinde böyle güzel haberler almak çok güzel geliyor arkadaşım
allah tamamına erdirsin tebrik ederim

çok teşekkür ederimmm . 2 kere denedik en yüksek ihtimalli embriyolar en kalitelisi konuldu olmadı. En son çare histereskopi dendi bu arada kist çıktı bi de doğum kontrol hapı kullandım. üzerine bir ay sonra adet gördüm ikinci adeti beklerken gecikme oldu yine kisttir dedim umursamadım ama işte nasıl olmuşsa mucizem geliyor galiba. Kesin rahatlamam için yarını beklemem lazım testin tekrarı yapılcak

Kızlar dün gece ikinci kere testi yaptırdım ikiye katlayacak mı diye ilk test 1490 dı. Dün gece yaptırdım 2.895 çıkmış tam tamına ikiye katlamamış ama iyi gibi değil mi ?Acil doktoru pozitif görünüyor dedi . içim rahatlasın mı artık sizce ? Bugün kadın doğumcuya randevu aldım bu değerle artık kese görünür mü ya

Allah bağışlasın korkma artık
Stres bebeği etkiler unutma
İçin rahat olsun kimyasal da Böyle değer olmaz çok düşük olur senin maşallah sağlıklı bir bebeğin var
Artık önüne bak ve sakınan göze çöp batar miseali kendini kasma bebeğini de canım

Görünür inşallah canım artık, stres yapma maşallah değerin çok iyi.hayirli olsunnnn gelsin bebiş

Kızlar merhaba benimde adetime iki gün var ikinci çizgi silik çıktı ve testi 4 kez tekrarladım 4 u de silik cizgi sizce gebelik var mi

Eklentiler

• IMG-20171017-WA0010.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…