Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile ola bilirsin bir test daha yap yine oyle cikarsa hamilesindir.hamilelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı kan tahlili verdim beta 0.17 bunun anlamı nedir
Yaptım negatif çıktı sanırım test bozuktuHamile ola bilirsin bir test daha yap yine oyle cikarsa hamilesindir.
Testi Ayni markami yapdin yine?Yaptım negatif çıktı sanırım test bozuktu
6 gün önceden yapılan testlerden yaptım maalesef negatifTesti Ayni markami yapdin yine?
Boyle hayirliymis demekki Allah gonlundekini versin tez zamanda6 gün önceden yapılan testlerden yaptım maalesef negatif
Canım inşallah bence hamilesin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de testi yapınca direkt 2.cizgiyi görmüştüm.eger çizgi koyuysa eminim hcg 1000in de üzerindedir.tekrar bi test yap için rahatlasinkızlar ya adet gecikmesi oldu bende 4 - 5 gün kadar 2 tüp bebek negatifim var o yüzden hiç umudum yok ama bu kadar gecikince az önce test aldım güya kendimi rahatlatıcam yine kist oluşmuştur ondan gecikmiştir diye. testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı ben şok durumdayım şu an.. Sizce yanılma payı olabilir mi ? yani adet gelecektir de gelemediği için böyle çıktığı durumlar olur mu ? yarın kan testi yaptırcam hemen ama dayanamıyorum bu sorulara :)
Canım inşallah bence hamilesin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de testi yapınca direkt 2.cizgiyi görmüştüm.eger çizgi koyuysa eminim hcg 1000in de üzerindedir.tekrar bi test yap için rahatlasin
Hemen paylaş canım çok merak ederim benhadi hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallahay inşallah yaa dayanamıycam gidicem kan testi vermeye sonucu bugün içinde alırım sanıyorum. mutlu haber varsa hemen paylaşıcam çok teşekkür ederimmmm
Hemen paylaş canım çok merak ederim benhadi hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah
Yok canım yok maşallah benim 4000 'lerde çıkmıştı adet günümde.ben sana dedim 1000 üstü diye.ayyyy nasıl sevindim ya yemin ederim aglicam şimdibence artık 2 gün sonra gidip keseyi görebilirsinAllah'ım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnngittim yaptırdım ve şimdi sonucu aldım sonuç '1160' Hamile miyim ben şimdi ne olur söyle :) adet olamadığım için henüz sonuç böyle çıkmamıştır değil mi ? 2 kere başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim. Yani ben bu sonuca sevineyim mi şimdi ? düşer mi değer ?tekrar test yaptırmama gerek var mı sence ? diyorlar ya adet öncesi bazen yanlış çıkar diye bu o değil değil mi şaşkınlıktan sevinemiyorum yaa deneyimin varsa nolur rahatlat beni
Yok canım yok maşallah benim 4000 'lerde çıkmıştı adet günümde.ben sana dedim 1000 üstü diye.ayyyy nasıl sevindim ya yemin ederim aglicam şimdibence artık 2 gün sonra gidip keseyi görebilirsinAllah'ım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Kuzum kiyamam sana kist hcgyi yükseltir mı bilmiyorum ama bu kadar yuksekken çok sancın olurdu kimyasal olsaydı diye tahmin ediyorum.burda çok okumuştum çünkü.kese de 1500-2000 arası görünüyor diye duydum benimki yüksek olunca hemen görünmüştü.eger çok sancın varsa hemen doktora git tüplerin zarar görmesin.ama sancın yoksa eminim ki yukselecektir.bir de kimyasal gecireli çok olmuş canım onun etkisi olmaz diye düşünüyorum bu sonuçta.internetten baktım kist pozitif göstermez diyorlar ama sen yine de git bi kontrol ol.Bence hamilesin inşallah canım ya nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam hadi hayırlısıyla insallahhhhya ben ya ben ama bir türlü korkumdan sevinemiyorum. kısaca geçmişte yaşadıklarımı anlatayım sonra da tamamen cahilce soru sorcam eğer bilgin varsa lütfen paylaş :)
şubat ve temmuz aylarında iki kere tüp bebek denedik . her ikisinde de gebelik oluştu ama devam edemedi ilk günlerde gitti yani kimyasal gebelik dediler. Doktor en kaliteli embriyoyu vermesine rağmen olmamıştı hatta ikincisinde. Bundan sonra yapılacak şey histeroskopi denen bi cerrahi işlem sonrası tekrar transfer yapılacaktı. Bu arada da iki deneme sırasında kistler oluştu. Temmuzda ikinci denememin ardından da oluştu doğum kontrol hapı aldım.Eylül ayındaki adetim doğum kontrol sonrası olan adetim işte. Ama o düzgün oldu normal kanamam geldi. Yani geçmişteki bu kadar olumsuzlukla hamileysem cidden mucize ama sormak istediğim şey, eğer bende yine kist oluştuysa ve adetim yine bu yüzden geciktiyse hazır bende merak edip hem idrar hem kan testi yaptırmışken gördüğüm bu yüksek değer o kistlerin etkisi olabilir mi ?yani hamilelik dışında tümör, kist vs gibi şeyler de yükseltirmiş beta hcg yi. ?
bir de daha cahilce sorum ben bugün tesadüfen öğrendim ya bunu acaba 2 gün önce daha yüksekti de belki düşüyor ve ben bunun farkında değilim sevinemiyorum işte bunlardan ya bu değer düşer mi acaba ?
son olarak 1160 değeri kese görmek için yeter mi doktor vajinal muayene mi yaparak görüyor zarar gelir mi bu yolla?
ne kadar safça ve heyecanlı sorduğumu biliyorum da insan inanmamak için kendine bahane arıyor resmen korkudan
Kuzum kiyamam sana kist hcgyi yükseltir mı bilmiyorum ama bu kadar yuksekken çok sancın olurdu kimyasal olsaydı diye tahmin ediyorum.burda çok okumuştum çünkü.kese de 1500-2000 arası görünüyor diye duydum benimki yüksek olunca hemen görünmüştü.eger çok sancın varsa hemen doktora git tüplerin zarar görmesin.ama sancın yoksa eminim ki yukselecektir.bir de kimyasal gecireli çok olmuş canım onun etkisi olmaz diye düşünüyorum bu sonuçta.internetten baktım kist pozitif göstermez diyorlar ama sen yine de git bi kontrol ol.Bence hamilesin inşallah canım ya nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam hadi hayırlısıyla insallahhhh