Acilll!!!

Öyle demem gerekiyodu kimse bilmyo görümcelerim biliyo sadece :/
Öyle demem gerekiyodu kimse bilmyo görümcelerim biliyo sadece :/

Bosanmayi düşünmelisiniz. Çocuk için 8 aydır ugrasmanizda ve olmamasından bir hayır var diye düşünmelisiniz.

Yapmayın kendinize bu eziyeti. Neden peki herkesten sakloyorsunuz ?

Gorumceler ne diyor ? !

Sevmek ne yahu ? Onursuz bir aşk var ortada.

Dünyalar kadar sevdiğim babam bana elini kaldırsa sevgim saygım anında biterdi ki kaldı ki el insanı ..

Tavrını net koymak davayı açmaktır. Çocuk gibi avutmayin kendinizi.

Belinize kadar tekmeyi savuran omurgasız bir kocanız var. Seviyorsanız eksik bir şeyler vardır sizde demektir bu bana göre.

Orada sevgi parça parça olmalıydı.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama benim düşüncem ortada ha belkide haklıdaa olabilirsiniz ama inşallah yanılırsınız bende inşallah güzel günleri görrüm ne diyeyim başka:-/

Bosanmayi düşünmelisiniz. Çocuk için 8 aydır ugrasmanizda ve olmamasından bir hayır var diye düşünmelisiniz.

Yapmayın kendinize bu eziyeti. Neden peki herkesten sakloyorsunuz ?

Gorumceler ne diyor ? !
Tabiki hayr var herşeyde şuanki kararımda da belki hayr var annemgil fln duyarsa daha kötü olur diye görümcelerim çok kızdı hepsi konştu onlarda diyo sebeb ne olursa olsun vurmaya hakkı yok

Tavrını net koymak boşanmak demektir. Bi daha yapma demekle tavır konmaz. 9 ayda bu hale geldiyseniz lütfen cocuk yapmayın. Biraz saf gibisiniz.
Yanii saflık var biraz bunu yapamam hala seviyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…