• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll!!!

Anladım. Öfke kontrolü için yardım almanızı öneririm. Hem de bütün yüreğimle.Düzelirse baba yapın onu. Aksi halde o kontrolsüz öfkesini size ve bebeğinize kullanmasın!
Tabikii ben o sırada hamilede olabilirdim teşekkür ederim inşallah bu ilk ve son olcak..

Evet tabiki yok kendi içimde kendmi yargılıyorum yoksa eşime ben üstüne geldim falan demiyorum bana öfke kontrolünü sağlaması için de kesinlikle bir güvence vermesini istedim bebek konusu zten olmuyo 9 aya girdik olmadı
Peki aynı şeyi ilerde bebeğinize yaparsa? Çünkü ben annesini istiyor diye 3-4 yaşındaki bebeğine acımazsızca tokat atan baba gördüm ve o günden beri kendime gelemiyorum.

Peki aynı şeyi ilerde bebeğinize yaparsa? Çünkü ben annesini istiyor diye 3-4 yaşındaki bebeğine acımazsızca tokat atan baba gördüm ve o günden beri kendime gelemiyorum.
Galiba empati yaptığımda dünyanın en berbat hissine girdim düşünücem bunu:-/

Evet 9 aylık daha..
9 aylık evlilikte bebek için bu kadar aceleci olmayın. Bakın daha 9 ayda şiddet başlamış. Sakın sakın acele etmeyin. Bebek olunca düzelir demeyin. Ben öfke kontrolüne çözüm bulacağını bile düşünmüyorum açıkçası. Lütfen bunu bir dost tavsiyesi olarak algılayın.

9 aylık evlilikte bebek için bu kadar aceleci olmayın. Bakın daha 9 ayda şiddet başlamış. Sakın sakın acele etmeyin. Bebek olunca düzelir demeyin. Ben öfke kontrolüne çözüm bulacağını bile düşünmüyorum açıkçası. Lütfen bunu bir dost tavsiyesi olarak algılayın.
Ben oldum olası bebekleri çok seviyorum haklısnız da kendisinin öfke kontrolünün düzeldğini görünceye kadar acele etmicem teşekkür ederim

Öfke kontrolü yok ve siz bebek istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama aynı öfke kontrol problemini bebeğinizin önünde yapınca, ne yapacaksınız?
Bebek konusunda acele etmicem bebekleri sdce çok seviyorum o yüzden benimde olsun istedim ama kısmet artık kafamı yormucam.

Lütfen şiddeti küçümsemeyin. İlki olduysa, ikincisi de olabilir nasıl bir daha olmaz garantisini verebiliyorsunuz? Evliliğiniz çok yeni. Çocuk meselesini erteleyin bence. Böyle bir ortamda büyüyecek çocuğun psikolojisine de yazık kendisine de...

Keşke gidip darp raporu alsaydınız. Hiç acımayın, böyle durumlarda önceliğiniz kendiniz olsun. Korku salmak alttan almamak dik durmak şart bu tiplere karşı yoksa siz alttan aldıkça o tepenize çıkar.

Beline çok şiddetli bir şekilde tekme yedin ve " şiddet gibi bir şey mi" diyorsun.

Şiddet olması için ne olması gerekiyor ? ...
Öyle demem gerekiyodu kimse bilmyo görümcelerim biliyo sadece :/

Keşke gidip darp raporu alsaydınız. Hiç acımayın, böyle durumlarda önceliğiniz kendiniz olsun. Korku salmak alttan almamak dik durmak şart bu tiplere karşı yoksa siz alttan aldıkça o tepenize çıkar.
Yapamazdım onu çünkü bende hala çok seviyorum daha önce burda eşim bana şiddet gösterdi seviyorum diyen kadınlara hala nasıl seviyolar niye soğumuyorlar derdim ama öyle olmuyomuş tavrımı net koymazsam bu son olmucak biliyorum ama tavrımı net koycam

Yapamazdım onu çünkü bende hala çok seviyorum daha önce burda eşim bana şiddet gösterdi seviyorum diyen kadınlara hala nasıl seviyolar niye soğumuyorlar derdim ama öyle olmuyomuş tavrımı net koymazsam bu son olmucak biliyorum ama tavrımı net koycam
Boşanın demiyorum ki gidin darp raporu alın sağlam durun diyorum. Aşkım ben seni çok seviyorum deyince bir daha olmayacak sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Umarım daha kötüsünü yaşamazsınız.

Boşanın demiyorum ki gidin darp raporu alın sağlam durun diyorum. Aşkım ben seni çok seviyorum deyince bir daha olmayacak sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Umarım daha kötüsünü yaşamazsınız.
Yapamadım yapamıyorum da Yinede çok teşekkür ederim fikirleriniz aklımda:)

Tavrını net koymak boşanmak demektir. Bi daha yapma demekle tavır konmaz. 9 ayda bu hale geldiyseniz lütfen cocuk yapmayın. Biraz saf gibisiniz.

Back