Acilll!!!

Biraz daha atlattıysanız,anlatmak ister misiniz?

kas zedenlenmesi vardır.
eğer darbe bölgesinde aşırı hassasiyet dokununca içinde su varmış gibi bi his yoksa çok korkulacak bir şey yok..
ama tabi yine de mutlaka doktora görünün

Bunu aslında kimseye anlatmak istemiyorum ama eşimle aramda yaşandı ondan o darbeyi aldım ben çok üstüne gittim olan oldu :/
Üstüne de gitseniz,medenice tartışamayacaksak nerde kaldı bu,iyi günde,kötü günde onunla olacağımıza-bizimle olacağına dair verdiğimiz sözler.
Kısacası sizi darp etmesinin hiç bir haklı açıklaması olamaz. Lütfen ama lütfen,bebek mevzusunu iyice düşünün.

Bunu aslında kimseye anlatmak istemiyorum ama eşimle aramda yaşandı ondan o darbeyi aldım ben çok üstüne gittim olan oldu :/
Şiddet gördün ve kendini haksız çıkarıyorsun öyle mi? Ne kadar üstüne gidersen git şiddetin haklı gerekçesi yok. Gebelik için acele etme derim

kas zedenlenmesi vardır.
eğer darbe bölgesinde aşırı hassasiyet dokununca içinde su varmış gibi bi his yoksa çok korkulacak bir şey yok..
ama tabi yine de mutlaka doktora görünün
Evey kasım zedelenmiş çok şükür çoğu ağrı geçti

Tabiki öyle bunu sadce görümcelerim biliyo ve onlarda bütün tepkilerini ortaya koydular bebeği istiyorum çünkü 3 gün görümcegilde kaldım bebeğim olmasını hep çok istedim o yüzden istiyorum eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama öfke kontrolü yok malesef

Şiddet gördün ve kendini haksız çıkarıyorsun öyle mi? Ne kadar üstüne gidersen git şiddetin haklı gerekçesi yok. Gebelik için acele etme derim
Evet tabiki yok kendi içimde kendmi yargılıyorum yoksa eşime ben üstüne geldim falan demiyorum bana öfke kontrolünü sağlaması için de kesinlikle bir güvence vermesini istedim bebek konusu zten olmuyo 9 aya girdik olmadı

Anladım. Öfke kontrolü için yardım almanızı öneririm. Hem de bütün yüreğimle.Düzelirse baba yapın onu. Aksi halde o kontrolsüz öfkesini size ve bebeğinize kullanırsa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…