Bu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?Selam kızlar istenmeyen bir darbe aldım belime tam böbreğime denk geldi hemde fena şekilde darbe geldi 2 gündür böbreğim ve çevresi çok sancılanıyo yarın doktora gidicem nolmuş olabilr bilgisi olan lütfen yazsın.
Bendede şakaya/ihmale gelmez böbrek buBu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?
Haklısınız gitmek istemedim :-(Böbreğiniz zarar görmüş olabilir.
Burdan kim ne tanı koyabilir :/ acile gitseydiniz
Gitmek istemedim de daha kötü oldum:/Bu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?
inşallah bişey olmamıştır sert bir darbe aldım:-/Bendede şakaya/ihmale gelmez böbrek bu
Teşekkür ederim daha gebelik şüphemde var 2 kaldı adet olmama test falan daha yapmadım 8 aydır bebek istiyodum:/Her şey olmuş olabilir. Buradan size kim ne söylese yalan. Yarını bekleyin, detaylı muayene ederler. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yarın gidicem:-/Geçmiş olsun hemen acile gidin lütfen
Haber ederim sizide:-/Bizi de haberdar et
Nasıl darbe i aldınzHaber ederim sizide:-/
Bunu anlatmak istemiyorum ama darp edildiğim için o darbeyi aldımNasıl darbe i aldınz
Nasil istemeden bobrege darbe alinir ki? Cidden merak ettim. Siddet mi gordunuz?Selam kızlar istenmeyen bir darbe aldım belime tam böbreğime denk geldi hemde fena şekilde darbe geldi 2 gündür böbreğim ve çevresi çok sancılanıyo yarın doktora gidicem nolmuş olabilr bilgisi olan lütfen yazsın.
Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/Nasil istemeden bobrege darbe alinir ki? Cidden merak ettim. Siddet mi gordunuz?
Eşiniz mi?Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/
darp raporu almayi dusunmuyor musun peki? Kim yapti bunu? Esin mi?Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?