- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?Selam kızlar istenmeyen bir darbe aldım belime tam böbreğime denk geldi hemde fena şekilde darbe geldi 2 gündür böbreğim ve çevresi çok sancılanıyo yarın doktora gidicem nolmuş olabilr bilgisi olan lütfen yazsın.
Bendede şakaya/ihmale gelmez böbrek buBu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?
Haklısınız gitmek istemedim :-(Böbreğiniz zarar görmüş olabilir.
Burdan kim ne tanı koyabilir :/ acile gitseydiniz
Gitmek istemedim de daha kötü oldum:/Bu kadar kötüyse neden acile gitmediniz ki?
inşallah bişey olmamıştır sert bir darbe aldım:-/Bendede şakaya/ihmale gelmez böbrek bu
Teşekkür ederim daha gebelik şüphemde var 2 kaldı adet olmama test falan daha yapmadım 8 aydır bebek istiyodum:/Her şey olmuş olabilir. Buradan size kim ne söylese yalan. Yarını bekleyin, detaylı muayene ederler. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yarın gidicem:-/Geçmiş olsun hemen acile gidin lütfen
Haber ederim sizide:-/Bizi de haberdar et
Nasıl darbe i aldınzHaber ederim sizide:-/
Bunu anlatmak istemiyorum ama darp edildiğim için o darbeyi aldımNasıl darbe i aldınz
Nasil istemeden bobrege darbe alinir ki? Cidden merak ettim. Siddet mi gordunuz?Selam kızlar istenmeyen bir darbe aldım belime tam böbreğime denk geldi hemde fena şekilde darbe geldi 2 gündür böbreğim ve çevresi çok sancılanıyo yarın doktora gidicem nolmuş olabilr bilgisi olan lütfen yazsın.
Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/Nasil istemeden bobrege darbe alinir ki? Cidden merak ettim. Siddet mi gordunuz?
Eşiniz mi?Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/
darp raporu almayi dusunmuyor musun peki? Kim yapti bunu? Esin mi?Bir olay anında darbe aldım şiddet gibi bişey oldu :-/