bence kesinlikle ve kesinlikle altınları verme kanunen o altınlar senin ve dediğin gibi kayınvaliden arayıp çağırıp konuşup evinize el atıkça çok huzurun bozulcak bence eşinle konuş annesiyle konuşmak istemediğini
çok sagolun arkadaşlar desteğiniz için gerçekten bende inat ettim aslında inattan öte kaynanamın tavrından dolayı vermicem dün eşim nolur verelim dedi sürekli ben annene boyun eğmicem kusura bakma dedim eşim herşeyin farkında ama hala annesini savunuyo annesidir savunur ona da bişey dediğim yok ama ben bile ödeyelim biz kredi çekelim diye inat yaparken o çekmeylim uzun sürüyo ödemek diye verelim kurtulalım ın derdinde onu da anlamış dilim daha 8 aylık evliyim evimde huzur yok kaynanam sen ne cins bi gelinsin dedi bana bilezikleri vermiyorum diye bilezik için bunu diyosan ben sana hiçbişey demiyorum dedim bana bu şekilde davrananan bunları söyleyen sürekli başka gelinlerle kıyaslayan bi insana boyun eğmem ben arkadaşlar... kendimi ezik gösteremem ona karşı fyz aynen öyle yapıyo eşim maaşı dışında da çok para vermiş kendisine ve kaynannam bu paradan kimsenin haberi olmasın demiş eşim daha yeni söylüyo bunu... istiyo ki herşeyi ben yaptım görünsün zaten gösterişi de seven bi insan kendisi ben eşime üzülüyordum arada kalıyor diye ama ona da üzülmicem borçlar üstüne kalacak diye korkusundan annesinin emri altına giriyor hemen pes ediyor her konuda
smuwilla inan bende sözlendiğimden beri kadın tek başına oğlunu evlendiriyor diye diye hiçbişe istemedim ne set aldırdım ne pahalı olacak başka şeyler aldıkları da hep kendi alalım dedikleri şeyler ben bitek mobilyalara önem veririm bir de gelinliğime sadece bu ikisine önem verdim alırken ki bunlar da önemli şeyler zaten bunların dışında kesinlikle şu kadar bilezik yok set yok şunu isterim fln hiçbişe söylemedim nişan zamanında aldığı bileziği zaten gelinliğin parasını ödemek için satmış bana düğünden sonra ben srunca söyledi canın sağolsun dedim set zaten sevmediğim için hemde masraf olmasın diye aldırmadım ama sağolsun gösteriş meraklısı olduğu için oğlunun düğününe davulcular getirtti dedirtmek için yüksek bi miktarla onları tuttu hatta eşim bunla balayına gidelim demiş kaynanam inatla davulcu tutmuş siz düşünün artık balayına da gitmedik yine sesimi çıkarmadım ama bana söylediği şey sen bana hiçbişey yapmadın diyo kaynanam yukarda Allah var dedim... tek başına yapmadı aslında düğünü yıllardır 2 oğlunun maaşını alıyo ve onlara sadece harçlık veriyo eşimin kardeşi bekar hala veriyo çocuk üstelik dul maaşı alıyo hala da gözü doymuyo yaptığı kart borçları için 2 tane bilezik istiyo hani çalışmıyo ya birikmiş kart borçları ve o kartlar eşime ait bizi bu yüzden tehdit ediyor diyo sen bilezikleri ev için saklıyosun ama ödemezsem adına leke gelecek daha evde alamaz kredi çekemez diyo bilezikleri sırf 2 kartının borcunu ödemek için istiyo arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?