• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL :) VAJİNAL MANTAR

Ben iç kısmı da yağ ile temizliyorum ellerim steril iken. Uzun zaman bu mantar tekrarladığı için yaklaşık 3 haftadır hemen hemen her gün yağı kullanıyorum. Akıntım normale döndü fakat yine de bu kadar fazla tekrarlayan mantardan sonra tedbiri elden bırakamam uzun bir süre daha. Dediğim tarifi katı halde de yapabilirsiniz iç kısım için. 2-3 damla hem lavanta hem de çay ağacı yağı ekleyin 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağına ve dolapta bekletin katılaşır sonra fitil olarak kullanırsınız.
Merhaba malesef bende de mantar başladı fitil ve ilaç kullandım ama daha çok arttı çok afedersiniz ilişkiden sonra beyaz bi şekilde eşimede bulaşmış oluyor o kadar arttı sirkeli su ile temizliyorum ama banamısın demiyor sizden duydum çay ağacını denedim bugün fakat sürünce hafif bi yakma yapma normalmidir acaba sizde de öyle oluyormu bide afedersiniz iç kısmada uyguluyormusunuz yağı?

Ben iç kısmı da yağ ile temizliyorum ellerim steril iken. Uzun zaman bu mantar tekrarladığı için yaklaşık 3 haftadır hemen hemen her gün yağı kullanıyorum. Akıntım normale döndü fakat yine de bu kadar fazla tekrarlayan mantardan sonra tedbiri elden bırakamam uzun bir süre daha. Dediğim tarifi katı halde de yapabilirsiniz iç kısım için. 2-3 damla hem lavanta hem de çay ağacı yağı ekleyin 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağına ve dolapta bekletin katılaşır sonra fitil olarak kullanırsınız.
merhaba. ben tampona zeytinyağı ve çay agaciyagi karıştırıp damlatiyorum sonra vajina içine yerlestiriyorum. henüz 2 gecedir yapiyorum. 4-5 gun kullanirim diye düşünüyordum. size 3 hafta yazmışsınız? o kadar uzun mu kullandınız, o kadar uzun kullanınca yan etki yapmadi mi tahriş vb? yada oradaki ph dengesini bozmadi mi. çünkü 5 gunde geçmezse ben de devam ederim o zaman

İçerde de oluyor siz nereye sürüyorsunuz tam olarak ben çay ağacı yağı kullanıyorum yeni başladım ne kadar süre kullanmalıyız
merhaba sezen62 hanim. siz kac gun kullandınız ve ne şekilde uyguladiniz. sonuc alabildjniz mi? ben 2 gun once basladim tampona zeytinyağı çay ağacı yağı karışımını damlatiyorum vajina içine yerleştiriyorum henüz w gun oldu pek bir etkisini hissed3medim. uzun süre kullanırsan tahriş eder yada oradaki ph dengesini bozarsa diye korkuyorum o yuzden size sormak istedim ne kadar sure ve ne şekilde uyguladınız diye

Benim 1 yıldır geçmeyen mantarım geçti çok şükür doktora kesinlikle gidin antibiyotikli bi hap verdi candimax diye 7 tane var içinde ilk hafta 3 gün arayla 3 tanesini sonra hafta da bir tane ama danışmadan kullanmayın + flora düzenleyici gynoflor kullandım . Doktorunuza bu ilaç benim tedavimde kullanılabilir mi diye sorun evet derse kullanın cidden çok etkili 4 aydır hiçbir şeyim yok çok rahatım
merhaba bana da ayni hap verildi henüz 10 gun oldu gecmedi mantarim. size hap kac gun sonra etki etmeye baslamisti?. bir de toplamda kaç hafta kullandınız verilen hapi? şimdiden tesekkur ederim

Back