• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL :) VAJİNAL MANTAR

Ben iç kısmı da yağ ile temizliyorum ellerim steril iken. Uzun zaman bu mantar tekrarladığı için yaklaşık 3 haftadır hemen hemen her gün yağı kullanıyorum. Akıntım normale döndü fakat yine de bu kadar fazla tekrarlayan mantardan sonra tedbiri elden bırakamam uzun bir süre daha. Dediğim tarifi katı halde de yapabilirsiniz iç kısım için. 2-3 damla hem lavanta hem de çay ağacı yağı ekleyin 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağına ve dolapta bekletin katılaşır sonra fitil olarak kullanırsınız.

Ben iç kısmı da yağ ile temizliyorum ellerim steril iken. Uzun zaman bu mantar tekrarladığı için yaklaşık 3 haftadır hemen hemen her gün yağı kullanıyorum. Akıntım normale döndü fakat yine de bu kadar fazla tekrarlayan mantardan sonra tedbiri elden bırakamam uzun bir süre daha. Dediğim tarifi katı halde de yapabilirsiniz iç kısım için. 2-3 damla hem lavanta hem de çay ağacı yağı ekleyin 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağına ve dolapta bekletin katılaşır sonra fitil olarak kullanırsınız.
Ben çay ağacı yağı 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı içeri de 3/5 damla damlatıyordum lavanta yağını da alayım Hindistan cevizi yağı var onu da sürerim alışkanlık haline getiririm bide probiyotik başladım bugün ilaçla olmuyor başa sarıyor 🤷‍♀️🤷‍♀️😢😢😢

Benim 1 yıldır geçmeyen mantarım geçti çok şükür doktora kesinlikle gidin antibiyotikli bi hap verdi candimax diye 7 tane var içinde ilk hafta 3 gün arayla 3 tanesini sonra hafta da bir tane ama danışmadan kullanmayın + flora düzenleyici gynoflor kullandım . Doktorunuza bu ilaç benim tedavimde kullanılabilir mi diye sorun evet derse kullanın cidden çok etkili 4 aydır hiçbir şeyim yok çok rahatım

Merhaba kızlarrr💃🏼💃🏼
Aranızda yeniyimmm
son 3 aydır geçmeyen bir vajinal mantarım var fitil kullanıyorum tam geçiyor gibi yeniden başlıyor özellikle ilişkiden sonra da kötü oluyor

var mı doktor önerisi olan ilac yada bitkisel geçiren cokkkk 🤲🏼 dua ederimmmm ❤️❤️🙏🏽🙏🏽
Merhaba canm peki ilişkiden sonra akıntı bulaşması oluyormu eşinize akıntıdan kastım norman akinti deil soyke beyaz taneli peynir kesigi tarzı

Kadın doğuma gidip kültür testi yaptır canım kronikleşmesin.Onun verdiği ilacı kullan.Ama en az yan etkili ilaç vagi hex fitil,travacort krem ve mutlaka üzerine flora düzenleyici gyno flor veya vagi flor kullanabilirsin.Fitl kullandığın sürede ilişkiye girme.Fitil bitip enfeksiyonun geçince flora düzenleyiciye başla.Flora düzenleyicide cinsel ilişki yaşayabilirsin.İlişkiden sonra duş alıp temizlen üzerine flora düzenleyici fitili kullanabilirsin.Bakteriyel bir durumun var ise antibiyotiksiz geçmez e coli bakterisi gibi bu da süt kesiği gibi gelir.O yüzden mutlaka uygun olduğunda kültür testi yaptır.Alkol,sigara,şeker ve tahılda bir süre uzak dur.

Benim 1 yıldır geçmeyen mantarım geçti çok şükür doktora kesinlikle gidin antibiyotikli bi hap verdi candimax diye 7 tane var içinde ilk hafta 3 gün arayla 3 tanesini sonra hafta da bir tane ama danışmadan kullanmayın + flora düzenleyici gynoflor kullandım . Doktorunuza bu ilaç benim tedavimde kullanılabilir mi diye sorun evet derse kullanın cidden çok etkili 4 aydır hiçbir şeyim yok çok rahatım
Merhaba canım gynoflor ba
Anlattığınız durumu ben yaşıyorum çok kötü ya😞
Aynen benimde ilaç fitil kullanınca geçiyor bir süre sonra tekrar oluyor çaresini bulursanız yada ben bulursam bilgilendirelim birbirimizi ..insanin moreli alt üst oluyor ya .

Tamamen geçtimi tekrarladı sonradan yoksa

Merhaba canım gynoflor ba

Aynen benimde ilaç fitil kullanınca geçiyor bir süre sonra tekrar oluyor çaresini bulursanız yada ben bulursam bilgilendirelim birbirimizi ..insanin moreli alt üst oluyor ya .
Bende çok fitil hap krem kullandım geçmedi gerçekten çok kötü insanın yaşam kalitesini düşürüyor şuan yine bir fitil kullanıyorum ama bakalım nasıl olacak

Merhaba kızlarrr💃🏼💃🏼
Aranızda yeniyimmm
son 3 aydır geçmeyen bir vajinal mantarım var fitil kullanıyorum tam geçiyor gibi yeniden başlıyor özellikle ilişkiden sonra da kötü oluyor

var mı doktor önerisi olan ilac yada bitkisel geçiren cokkkk 🤲🏼 dua ederimmmm ❤️❤️🙏🏽
6 yıldır ben bu sıkıntı ile yaşıyordum yara oldu yaktırdım. Vajinal bölgemde kanama oluyordu artık mantar tahrişinden hiç bir ilaç cozum olmadı kaç tane doktora gittim inanın sayısını bile bilmiyorum. Çok şükür kurtuldum bi ay oldu ve artık hiç bir sıkıntım kalmadı. Ben ayda 3 kutu mantar icin fitil kullanıyordum. Candida diyeti var lütfen araştırın. Şekeri gluteni hazır gıdaları kesip takviye şeyler kullanıyorsunuz. Bu yöntemi deneyenler hep kurtulmuş.

Yillarca cektim bu mantar illetinden kullanmadigim ilac fitil krem antibiyotik kalmadi hep yeniledi en son gittigim doktora aglayarak lutfen artik gecmeyecekse ilac falan vermeyin bana dedim
Esli tedavi yaptik esimde kullandi ilac
Seytanin kulagina kursun bir yili gecti rahatim
Birdaha yasamamayi ümid ediyorumm

Rica ederim aklınıza takılan bişey olursa yazın
Merhaba, benim Vajinal mantarim maalesef kronik hale donustu gitmedigim doktor kullanmadığım ilac kalmadı. Fitili de yeteri kadar ileri ittiremiyormusum. Çok çaresizim. Boyle bir derdi olup kurtulan varsa hangi doktordan çare bulduysa bana ismini verebilir mi? Yalnız benim sorunum normal vajinal mantar değil uzun süreli kronikleşmiş mantar. İki ay önce kültür testi verdim candida ve e.coli çıktı. İnternetten araştırdım sizin bahsettiğiniz candida diyetini buldum bir aydır uyguluyorum. Komple süt,gluten ve rafine şekeri kestim. Meyve dahi tüketmiyorum, inanılmaz katı bir diyet olmasına rağmen harfi harfine uyuyorum. Dışardan lactobasil probiyotik takviye de alıyorum. Çamaşırlarımi komple degistirdim sabun tozuyla yıkayıp ütülüyorum. Dar pantolon giymiyorum. Zaten vajinal duş nedir bilmediğimden onu yapmıyorum. Galiba uzun süreli ilac tedavisi olacağım ama en doğru doktoru bulmam lazım. Gittiğim doktorlar aman mantar bu geçer diyip bana ilaç fıtil verip yolluyolar ama geçmiyor geçmiyor çok mutsuzum

Yillarca cektim bu mantar illetinden kullanmadigim ilac fitil krem antibiyotik kalmadi hep yeniledi en son gittigim doktora aglayarak lutfen artik gecmeyecekse ilac falan vermeyin bana dedim
Esli tedavi yaptik esimde kullandi ilac
Seytanin kulagina kursun bir yili gecti rahatim
Birdaha yasamamayi ümid ediyorumm
Bana doktorun ismini verebilir misiniz istanbul'da misiniz

6 yıldır ben bu sıkıntı ile yaşıyordum yara oldu yaktırdım. Vajinal bölgemde kanama oluyordu artık mantar tahrişinden hiç bir ilaç cozum olmadı kaç tane doktora gittim inanın sayısını bile bilmiyorum. Çok şükür kurtuldum bi ay oldu ve artık hiç bir sıkıntım kalmadı. Ben ayda 3 kutu mantar icin fitil kullanıyordum. Candida diyeti var lütfen araştırın. Şekeri gluteni hazır gıdaları kesip takviye şeyler kullanıyorsunuz. Bu yöntemi deneyenler hep kurtulmuş.
Hangi doktora gittiniz ben bir buçuk yıldır çekiyorum çok çaresizim

Back