Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarrr
Aranızda yeniyimmm
son 3 aydır geçmeyen bir vajinal mantarım var fitil kullanıyorum tam geçiyor gibi yeniden başlıyor özellikle ilişkiden sonra da kötü oluyor
var mı doktor önerisi olan ilac yada bitkisel geçiren cokkkk dua ederimmmm
Ya onu aslında bende düşünüyorum bilemedim kiBazı durumlarda eşin de tedavi olması gerekiyor acaba öyle bisey mi? Baska bi doktora mi gitseniz
Alkol kullanmıyorum sigara da öyle ama tatlıya hayır diyemiyorum çok kötü bi durum bu ya şu korona dan sürekli doktora gitmek istemiyorumKadın doğuma gidip kültür testi yaptır canım kronikleşmesin.Onun verdiği ilacı kullan.Ama en az yan etkili ilaç vagi hex fitil,travacort krem ve mutlaka üzerine flora düzenleyici gyno flor veya vagi flor kullanabilirsin.Fitl kullandığın sürede ilişkiye girme.Fitil bitip enfeksiyonun geçince flora düzenleyiciye başla.Flora düzenleyicide cinsel ilişki yaşayabilirsin.İlişkiden sonra duş alıp temizlen üzerine flora düzenleyici fitili kullanabilirsin.Bakteriyel bir durumun var ise antibiyotiksiz geçmez e coli bakterisi gibi bu da süt kesiği gibi gelir.O yüzden mutlaka uygun olduğunda kültür testi yaptır.Alkol,sigara,şeker ve tahılda bir süre uzak dur.
Mantar şekerle besleniyor.Kandida diyeti yapman lazım.3 ay ile 2 yıl arası hastaya göre değişkenlik gösteriyor.Araştır istersen internetten.Alkol kullanmıyorum sigara da öyle ama tatlıya hayır diyemiyorum çok kötü bi durum bu ya şu korona dan sürekli doktora gitmek istemiyorum
Fitil degilde vajina icine surulen kremler var onlar etkili oluyor doktorunuzla gorusun tekrarMerhaba kızlarrr
Aranızda yeniyimmm
son 3 aydır geçmeyen bir vajinal mantarım var fitil kullanıyorum tam geçiyor gibi yeniden başlıyor özellikle ilişkiden sonra da kötü oluyor
Hemen bakıyorum çok tşk ederimMantar şekerle besleniyor.Kandida diyeti yapman lazım.3 ay ile 2 yıl arası hastaya göre değişkenlik gösteriyor.Araştır istersen internetten.
Bu hafta iyi bi doktor bulmam lazımFitil degilde vajina icine surulen kremler var onlar etkili oluyor doktorunuzla gorusun tekrar
Mantar şekerle besleniyor.Kandida diyeti yapman lazım.3 ay ile 2 yıl arası hastaya göre
Rica ederim aklınıza takılan bişey olursa yazınHemen bakıyorum çok tşk ederim
Çok şeker tüketme. Duşta iken duş jeli, sabun, şampuan genital bölgene cok degdirme. Ben köpüksüz yapamam diyorsan genital bölge yıkama jellerinden al. Eczanelerde internette var. Onlarla yika o bölgeni hatta wcden sonra da o jellerle yikayabilirsin. Boş şişeye sirke ile suyu karıştırıp tuvalet sonrası da dış genital bölgene sirkeli sudan sıkabilirsin. Duşta da sirkeli su ile yıkama yap. İmkanın varsa hatta leğenin içine koyup otur bekle o suda. Sirke çok işe yarıyor. Yoğurt, sarımsak tüketimini arttır ve bol su iç. İç çamaşırlarını çok düşük derecede yıkama , ve mutlaka ütüle. Dr.un verdigi ilaçlari kullan ihmal etme Geçmiş olsun.Merhaba kızlarrr
Aranızda yeniyimmm
Bu hafta iyi bi doktor bulmam lazım♀Fitil degilde vajina icine surulen kremler var onlar etkili oluyor doktorunuzla gorusun tekrar
tşkkk ederimmÇok şeker tüketme. Duşta iken duş jeli, sabun, şampuan genital bölgene cok degdirme. Ben köpüksüz yapamam diyorsan genital bölge yıkama jellerinden al. Eczanelerde internette var. Onlarla yika o bölgeni hatta wcden sonra da o jellerle yikayabilirsin. Boş şişeye sirke ile suyu karıştırıp tuvalet sonrası da dış genital bölgene sirkeli sudan sıkabilirsin. Duşta da sirkeli su ile yıkama yap. İmkanın varsa hatta leğenin içine koyup otur bekle o suda. Sirke çok işe yarıyor. Yoğurt, sarımsak tüketimini arttır ve bol su iç. İç çamaşırlarını çok düşük derecede yıkama , ve mutlaka ütüle. Dr.un verdigi ilaçlari kullan ihmal etme Geçmiş olsun.
Tşkkk ederimmm :)Çok şeker tüketme. Duşta iken duş jeli, sabun, şampuan genital bölgene cok degdirme. Ben köpüksüz yapamam diyorsan genital bölge yıkama jellerinden al. Eczanelerde internette var. Onlarla yika o bölgeni hatta wcden sonra da o jellerle yikayabilirsin. Boş şişeye sirke ile suyu karıştırıp tuvalet sonrası da dış genital bölgene sirkeli sudan sıkabilirsin. Duşta da sirkeli su ile yıkama yap. İmkanın varsa hatta leğenin içine koyup otur bekle o suda. Sirke çok işe yarıyor. Yoğurt, sarımsak tüketimini arttır ve bol su iç. İç çamaşırlarını çok düşük derecede yıkama , ve mutlaka ütüle. Dr.un verdigi ilaçlari kullan ihmal etme Geçmiş olsun.
Canım benimde 2 ay olmuştur mantar geçmiyor ilaç kullanıyorum geçti gibi oluyor ilaç bitiyor 2 . Gün tekrar başlıyor ne yapacağımı şaşırdım ... Glutensiz besleniyorum rafine şekeri ara sıra kullanırım onda dikkat ederim probiyotik kullanıyorum hem oral hem vajinal vaginal duş diye bir şey var Dr um verdi içinde birim asit var onuda kullanıyorum , sirkeli su kekikli su ile yıkıyorum, iç çamaşırlarım pamuklu ,ama hala aynıMerhaba kızlarrr
Aranızda yeniyimmm
Ben bir tarif buldum. Çay ağacı yağı, lavanta yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorsunuz normalde bu karışım fitil olacak şekilde hazırlanıyor fakat ben yağ şeklinde yaptım. 2020 nin başından beri ara ara mantar sorunuyla başım dertte idi. İlaçlar kullandım fakat etkili bir yararını görmedim. Bu tarifi yaptım tüm yağları orijinal olarak aldım ve kullandığımdan beri hiçbir şekilde mantar enfeksiyonuyla karşılaşmadım. Ben bir de ekstradan paçuli yağı ekledim bu karışıma. Hamileler ve alerjisi olanlar için uygun değil bu tarif. Doktorunuza danışarak kullanın. Sırf bu tarifi yazmak için üye oldum umarım yararı olur sizler için de. Ayrıca birlikte olurken de kullanıyorum o kadar çok korkuyorum ki şu mantardan psikolojik olarak çok yıprattı.Merhaba kızlarrr
Aranızda yeniyimmm
İçerde de oluyor siz nereye sürüyorsunuz tam olarak ben çay ağacı yağı kullanıyorum yeni başladım ne kadar süre kullanmalıyızBen bir tarif buldum. Çay ağacı yağı, lavanta yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorsunuz normalde bu karışım fitil olacak şekilde hazırlanıyor fakat ben yağ şeklinde yaptım. 2020 nin başından beri ara ara mantar sorunuyla başım dertte idi. İlaçlar kullandım fakat etkili bir yararını görmedim. Bu tarifi yaptım tüm yağları orijinal olarak aldım ve kullandığımdan beri hiçbir şekilde mantar enfeksiyonuyla karşılaşmadım. Ben bir de ekstradan paçuli yağı ekledim bu karışıma. Hamileler ve alerjisi olanlar için uygun değil bu tarif. Doktorunuza danışarak kullanın. Sırf bu tarifi yazmak için üye oldum umarım yararı olur sizler için de. Ayrıca birlikte olurken de kullanıyorum o kadar çok korkuyorum ki şu mantardan psikolojik olarak çok yıprattı.
İçerde de oluyor siz nereye sürüyorsunuz tam olarak ben çay ağacı yağı kullanıyorum yeni başladım ne kadar süre kullanmalıyı