- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
Şuan ne oldugu arastiriliyor. Zeynep kamilde hemen o ay alabildiniz mi randevu? Ne kadar zaman sonra cektirdiniz yanuMerhaba canim ben zeynep kamilde cektirdim zaten orada tedavi goruyorum ben aradigimda hemen telefon dusmustu sansima cektirince 1 hafta sonra sonuc cikiyor adet sancisi gibi sanci oluyor tabi benim canim biraz az sanirim cektirip cikanlarda ben birazdaha kotuydum onun disinda hersey normal ozele gelince o konuda bilgim yok canim. Sen asilama tedavisine mi baslayacaksin
Canim ben capada tedaviye basladim ama capada cekilmiyor rahim filmi. Sana cok tesekkur ederim. Arastirdim hemen. Zeynep kamilde cekilmem icin ordaki doktordan randevu almam lazimmis. Aldim. Bir sorum daha olacak. Rahim filmi öncesi kullanilacak ilac vs var mi? Ve kac gün? Bir de film icin alinan ilacin maliyeti nedir?Merhaba canim ben zeynep kamilde cektirdim zaten orada tedavi goruyorum ben aradigimda hemen telefon dusmustu sansima cektirince 1 hafta sonra sonuc cikiyor adet sancisi gibi sanci oluyor tabi benim canim biraz az sanirim cektirip cikanlarda ben birazdaha kotuydum onun disinda hersey normal ozele gelince o konuda bilgim yok canim. Sen asilama tedavisine mi baslayacaksin
Ilaci film cekilmeden once doktor yaziyor canim antibiyotik ve agri kesici yaziyor kullaniyorsun 2 saat sonra filme giriyorsun pek maliyetli degil her zaman kullanilan ilaclardanCanim ben capada tedaviye basladim ama capada cekilmiyor rahim filmi. Sana cok tesekkur ederim. Arastirdim hemen. Zeynep kamilde cekilmem icin ordaki doktordan randevu almam lazimmis. Aldim. Bir sorum daha olacak. Rahim filmi öncesi kullanilacak ilac vs var mi? Ve kac gün? Bir de film icin alinan ilacin maliyeti nedir?
Cumlemizden razi olsun insallah eger bilgilendirebildiysem ne mutlu bana Allah yardimcimiz olsun insallahAllah razi olsun gercekten sen bu yorumu yazmasan ben simdi hala ne yapacagimi bilemez haldeydim
Evt aradigimda randevu hemen dustu yanlis olmasin 1 hafta belki o kadar da surmedi cekildim suan tam hatirlayamiyorum canimŞuan ne oldugu arastiriliyor. Zeynep kamilde hemen o ay alabildiniz mi randevu? Ne kadar zaman sonra cektirdiniz yanu
Ablam çektirdi özelde 500 liraydıHanımlar 1 buçuk senedir bebek sahibi olamıyoruz. Çapa'da tedaviye basladım. Doktor birtakım testler istedi. Hepsi tamam ancak rahim filmi çapada çekilmiyormuş. Geçen ay şehir dışındaydık çektiremedim. Bu akşam adet oldum malesef. Sorum şu. İstanbulda rahim filmi çektirebileceğim devlet hastanesi var mı ve ne kadar zamanda sıra geliyor? Bir de özellerin fiyatı nedir? Çektirenler memnun kaldı mı? Bu ay acil çektirmem lazım o yüzden sizden cevap bekliyorum
Çok sagol canim gercekten çok yardimci oldun..Cumlemizden razi olsun insallah eger bilgilendirebildiysem ne mutlu bana Allah yardimcimiz olsun insallah
Nerede çektirdi ve memnun mu?Ablam çektirdi özelde 500 liraydı
Cektirdiniz mi.Yarin ozel bir hastanede rahim filmi cektirecegim. Cok aci veren bir islem mi rahmi ileri geri oynatmak gibi bir islem var mi
Çektirdim.aglayarak girip gulerek ciktim. Normal adet agrisi gibi bisey. Cok abartiliyor benceCektirdiniz mi.
Acıdı mı?
Valla neler neler yazıyor su sitede insanin kafasi karışıyor gercekten anestezilimi cektirdinizÇektirdim.aglayarak girip gulerek ciktim. Normal adet agrisi gibi bisey. Cok abartiliyor bence
Yok anestezi almadim. O yazilanlari bende okudum Olecegim bayilayacagim diye Girdim. Islem 5 dk suruyor. Bu 5 dakikanin10 saniyesinde adet agrisi oluyor sadece..inanin korkulacak bisey yok..anestezi cok gereksiz benceValla neler neler yazıyor su sitede insanin kafasi karışıyor gercekten anestezilimi cektirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?