hıc farketmez ıstersen pırlanta taslı yakalı olnscckts canım ben beyaz yaka bir çalışanım, bankada çalışıyorum yine kurumsal br şirkete başvururken tazminatımı alarak çıkmış olmam işten atılmışım anlamına gelir ki benim için iyi olmaz. işten atılmayı açıklamak zor
nscckts canım ben beyaz yaka bir çalışanım, bankada çalışıyorum yine kurumsal br şirkete başvururken tazminatımı alarak çıkmış olmam işten atılmışım anlamına gelir ki benim için iyi olmaz. işten atılmayı açıklamak zor
ilk ıs tecruben mı?yok arkadaşlar ne yüz kızartıcı olayı, performansı sebep gösterecekler büyük ihtimalle. ncckts evet haklısın ama iş dünyası olaya haklar vs diye bakmıyor, işten çıkarılmış demek ki performansı düşük ve senin gibi bir aday varsa soru işareti olmayanı tercih ediyorlar
ilk ıs tecruben mı?
:)
oo bunlar ne kııhayır ikinci ama ilk çalıştığım yer kurumsaldı, böyle şeylerle hiç karşılaşmadım. ama bu firma kurumsal görünümlü garip bir yer çıktı
gercek iş hayatına hosgeldınÇok canım sıkkın çok
Anlasarak ayrilirsan gorunmuyor, ama atilirsan goruluyormus. yani tabi ki anlasarak ayrilmaya calisacagim ama ne kadar pazarlik yapmaliyim siz atin o zaman dava acarim olayi uzun vadede bana zarar verir mi diye dusunuyorumSon şirketimde işten çıkartılmak için baya uğraştım, en son anlaşmalı ayrıldım. Yani ihbar ve kıdem tazminatı, aldım.Bunun bordroda görülmesi işten çıkarıldığınız anlamına gelmez. Normalde istifa ederken istersiniz haklarınızı, verebilirlerde şirketler. Böyle bir kaygı nedeniyle haklarınızdan vazgeçmeyin. Yeni başlayacağınız yer bordro değil hizmet dökümü istemeli. Hizmet dökümümü kontrol ettim aldığım tazminat yazmıyor. Bordromda da yazmaz. Siz çıkarıldım demediğiniz sürece kimse uğraşıp bulmaz bunu korkmayın.
aldığım tazminat bilinir mi? bordroya yansır yani. onu nasıl açıklayacağım diğer işverene?
Hayir bence yanliş biliyorsunuz, ikisinde de gözükmez. Beni işten çıkartılmış gösterdiler ki işsizlik maaşımı alayım diye. Yani SGK ya bile işten çıkarılmış bildirimi yapıldı. Bence onlar çıkartıncaya kadar bekleyin, hiç bir şey yapmayın. Ayrıca ben dava açmadığım için çok pişman olmuştum daha fazlasıyla alırdım hakkımı. Sizin gibi süreçte yıpranırım diye düşündüm başıma dert açarmı diye ama sadece avukatla görüşüp vekalet veriyorsunuz durumunuzu anlatıp bir dahada davaya vb gitmiyorsunuz. Yıpranacak bir şey yok.Anlasarak ayrilirsan gorunmuyor, ama atilirsan goruluyormus. yani tabi ki anlasarak ayrilmaya calisacagim ama ne kadar pazarlik yapmaliyim siz atin o zaman dava acarim olayi uzun vadede bana zarar verir mi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?