Arkadaşlar işten atılmak üzereyim, yaklaşık bir senedir çalışıyorum ve işe başladığımdan bu yana müdürüm beni yıldırmaya çalışıyor. Bugun yarın istifam istenecek hissediyorum, acaba istifa et denirse edeyim mi (zaten kıdem tazminatım bir maaş) ya da siz atın desem diğer işveren atıldığımı görür mü? yani kıdem tazminatı ihbar tazminatı vs son bordroya yansıyor mu? Vergi matrahım değiştiğinden iş ararken işten atılmış gibi görünmek başıma bela olsun istemiyorum
bana soruyorsanız malı musavırımALO 170'i (Çalışma Bakanlığı) aradım onlar yansır dediler. İnsan kaynakları çalışanı mısınız acaba siz?
ALO 170'i (Çalışma Bakanlığı) aradım onlar yansır dediler. İnsan kaynakları çalışanı mısınız acaba siz?
yahu hıc bı ısveren bodrona bakıp nıye tazmınat aldın demezkı:)aldığım tazminat bilinir mi? bordroya yansır yani. onu nasıl açıklayacağım diğer işverene?
o nekadar maas aldıgını kac ay calıstıgını gormek ıcın onemlı degıl oBen yeni ise başlarken eski işyerinden vergi matrahi vs istemişlerdi. Hangi ay ne kadar aldım vs hepsinin dökümünü gördüler.
CANIMAma bordromda kıdem tazminatı + ihbar tazminatı diye açıklama olmasın?? Çünkü prim yatarken Genel Müdürlük primi deniyor
aldığım tazminat bilinir mi? bordroya yansır yani. onu nasıl açıklayacağım diğer işverene?
o nekadar maas aldıgını kac ay calıstıgını gormek ıcın onemlı degıl o
tv kımlık numarandan gırse yıne kac ay calıstıgını ve ne kadar maas aldıgını gorur formalıte
onuda muhasebecı yapar ıs veren degıl zaten
bazı genel prosudurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?