• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll-İşten atılmak üzereyim

canım işten istifa etme bırak kendileri atsın memnun değillerse ne demek istifamı bekliyorlar. işveren olarak eğitici önü açık terfi imkanları olan şartları sana sağlaak zorundalar. benim eski çalıştıgım yerde işyerinde " sen istifa et biz seni çıkarırsak siciline yansır ilerde iş bulman zorlaşır biz yine sana bütün tazminatıını vereceğz vs " dediler bende ben işimden memnunum istifa etmek istemiyorum dedim kalakaldılar öyle. gittiğ yere kadar gitsin çıkma sen iş aradığını falan nereden bilecekler kaldı ki zaten yasal olarak iş arama hakkın var hatta istifa etmek istediğini belirttiğinde son 2 hafta da sana her gün günde 2.5 saat yasal iş arama izni vermek zorunda hatta maaşındadanda kesemez o senin yasal hakkın dediğim gibi bırak kovsunlar sessiz kal sen. aldığın parayla 2 ay maaş almış gibi işini de rahat rahat ararsın . kovuldugunda hemen işsizlik maaşına başvur 10 aya kadar maaşının %40 ı kadar bir para alıyorsun ptt den bilgin olsun maddi olarak da rahat olursun az da olsa sürekli bir gelir ve o bitmeden de işini kolayca arar bulursun inş. cnm

Back