• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yeri..

Az bile yapmissiniz

Su memlekette ne ruh hastalari var
Hayvancagiz bir zarari olmadan yatiyor, boyle ruh hastalari gelip hayvanlari itekliyor, tekmeliyor?!
Agzi dili olmayan hayvana avukat olmussunuz resmen

Gerçekten ruh hastası cok. Sabahta birileri bi kediye çarpmış yolda bırakmış. Bi cok insan anlamiyo bu durumu ama ben kaldıramıyorum hayvanlara edilen eziyetleri. Insanlara yapılmıyor mu tabi yapılıyor ama insanlar sesini duyurabiliyor bi şekilde. Hayvanlar kime nasıl anlatsın. Ben savunmasam sen savunmasan nasıl deger gorecekler

Sordum da yemek dukkanimi vardi neydi diye çaktı sanırım söylemedi. Ustune de sen haksızsın biz o adami yıllardır taniyoruz dedi
Açıkcası hala hayvan sevgisini idrak edemeyen insanlar etrafımızda maalesef hep olacak sanırım o yüzden ben sizi gayet iyi anlıyorum ama patronunuzun anlamasını beklemedim. Bu yüzden ekmeğinizden vazgeçmeyin,sizi çıkartırlarsa öyle ayrılın ki bu yüzden işten çıkartmayı düşünen insanlarla çalışmamanız zaten sizin için en hayırlısı

Back