H hayatgibi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2011 36 9 15 Ağustos 2015 Konu Sahibi hayatgibi #1 Arkadaşlar acil temiz hoppala arıyorum, kapıya asılanlardan değil yalnız, diğerlerinden. Beylikdüzü, Büyükçekmece taraflarındaysanız elden de alabilirim. Elinde mevcut olanlar ulaşsınnnnn
Arkadaşlar acil temiz hoppala arıyorum, kapıya asılanlardan değil yalnız, diğerlerinden. Beylikdüzü, Büyükçekmece taraflarındaysanız elden de alabilirim. Elinde mevcut olanlar ulaşsınnnnn
H hayatgibi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2011 36 9 16 Ağustos 2015 Konu Sahibi hayatgibi #2 Yok mu kimsede?
A asshk Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 135 6 34 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi hayatgibi #3 Yeni ekledim mamalove var kutusu duruo yeni aldik evim dar oglum hic binmiyor duran bi cocul degil oyuzsen satiyorum
Yeni ekledim mamalove var kutusu duruo yeni aldik evim dar oglum hic binmiyor duran bi cocul degil oyuzsen satiyorum
H hayatgibi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2011 36 9 21 Ağustos 2015 Konu Sahibi hayatgibi #4 Merhaba Kimseden ses çıkmayınca ben de sıfır aldım maalesef, ama teşekkürler ilginize. Bu arada konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum ama artık ihtiyacım yok, kapanabilir.
Merhaba Kimseden ses çıkmayınca ben de sıfır aldım maalesef, ama teşekkürler ilginize. Bu arada konu nasıl kapatılıyor bilmiyorum ama artık ihtiyacım yok, kapanabilir.