Kirmizidikenlimavicicek Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2016 103 40 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Kirmizidikenlimavicicek #1 Kızlar bir hafta kaldı düğüne. Balıkesir ayvalık dusunuyorum bildiğiniz otel var mı. Muhafazakar kesim tercihin.
Kızlar bir hafta kaldı düğüne. Balıkesir ayvalık dusunuyorum bildiğiniz otel var mı. Muhafazakar kesim tercihin.
E Erenyigit Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2015 5.050 4.167 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Kirmizidikenlimavicicek #2 Altınoluk beyza otel var gitmedim ama. Bodrum inanç otele gittim güzel. Şuan çok indirimlidir ama çok soğuktur diye tahmin ediyorum belki antalya tarafı sıcaktir
Altınoluk beyza otel var gitmedim ama. Bodrum inanç otele gittim güzel. Şuan çok indirimlidir ama çok soğuktur diye tahmin ediyorum belki antalya tarafı sıcaktir
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.407 5.604 30 Eylül 2016 Konu Sahibi Kirmizidikenlimavicicek #3 Kirmizidikenlimavicicek .!.: Kızlar bir hafta kaldı düğüne. Balıkesir ayvalık dusunuyorum bildiğiniz otel var mı. Muhafazakar kesim tercihin. Genişletmek için tıkla... Edremitte oturuyor ailem, bizim oralar yaz sezonunda bile soğuktur, şimdi hiç girilmez denize
Kirmizidikenlimavicicek .!.: Kızlar bir hafta kaldı düğüne. Balıkesir ayvalık dusunuyorum bildiğiniz otel var mı. Muhafazakar kesim tercihin. Genişletmek için tıkla... Edremitte oturuyor ailem, bizim oralar yaz sezonunda bile soğuktur, şimdi hiç girilmez denize