- 17 Kasım 2021
- 143
- 30
-
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Dört mü çok fazla değil mi günde 4 taneİnşallah amin canım oncelikle ..bana klomeni günde dört kez şeklinde verdi bakalım Çarşamba günü belli olur artik
Valla günde dört sabah iki akşam iki içiyorum öyle dedi yazmsti receteyeDört mü çok fazla değil mi günde 4 tane
Olabilir cnm doktor daha ii bilirValla günde dört sabah iki akşam iki içiyorum öyle dedi yazmsti receteye
Evet Çarşamba günü gidicen bakalım herkes için hayırlısı olsun rabbim herkesin yüzünü güldürsn kucağını boş birakmasn kimseninOlabilir cnm doktor daha ii bilir
Bende 3. Ay olarak günde 4 tane kullandım bu ay iğne ide oldum Duphaston yazdı bana da ama daha bekliyorum sonuç için sen sonuç aldın mı canımÖncelikle merhaba arkadaşlar hepinize . dilerim hepimiz bebislerimizi kucağımıza alırızBen 2 yıldır evliyim .2 yildir bebek dusunuyoruz olmadı ama hiç.Doktora gittim doktor bana adet söktürücü tarlusal yazdı onu kullandım adetin üçüncü günü gel dedi gittim klomen verdi bana günde 4 tane kullanıyorum iki kutu kullanmam gerekti . Önümüzdeki Çarşamba randevum var eğer yumurta istenilen boyuta ulaşırsa iğne yapacağını söyledi ? Benm aklıma takılan şey günde dört tane klomen alıyorum yumurtalarla adetliyken baktı ultrasonla acaba yumurtalarını çok küçük bulduğu için mi ? Benle aynı durumda olan varmı ? Cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar
Benim bir ay oldunigne vurali adet olmadım kist de yok gebelik de yok anlamadım birşeyBende 3. Ay olarak günde 4 tane kullandım bu ay iğne ide oldum Duphaston yazdı bana da ama daha bekliyorum sonuç için sen sonuç aldın mı canım
Yok canım bugün 14. Günüm ama bekliycem cnki dayanamayıp ignein 3. Günü bile test yaptım negatif 8. Gün yaptım yine negatifti dedim bekleyeym. Mide bulantısı vs vardı geçti . Ayaklarım sizliodu geçti iğne etkisiyle sadece aşırı idrara cikiyorum birde kasık ağrım var hafif bel ağrım bu kdrBende 3. Ay olarak günde 4 tane kullandım bu ay iğne ide oldum Duphaston yazdı bana da ama daha bekliyorum sonuç için sen sonuç aldın mı canım
Bekle canım biraz daha kan testini versen acabaBenim bir ay oldunigne vurali adet olmadım kist de yok gebelik de yok anlamadım birşey
Bu akşam vermeyi düşünüyorumBekle canım biraz daha kan testini versen acaba
Aynen git ver canım bende ignemi 11 inde oldum beklemedm halaBu akşam vermeyi düşünüyorum
Umudum yok ama ne yapayım söktürücü kullanmak için başka çarem yok emin olmam lazimAynen git ver canım bende ignemi 11 inde oldum beklemedm hala
Hayirlisi olsun canım dua et strese girme bakalım bı kan ver muayene ol bakalım hayırlısı olsun hakkindaUmudum yok ama ne yapayım söktürücü kullanmak için başka çarem yok emin olmam lazim
İki gün önce kontrolüm vardı muayene oldum kist birşey yoktu kan 2.24 çıkmıştı doktor bekleyelim demiştiHayirlisi olsun canım dua et strese girme bakalım bı kan ver muayene ol bakalım hayırlısı olsun hakkinda
Amin inşallah güzel haberler duyarız evet bende bu ay 4 tane içtim 50 mg Dı sabah öğlen akşam ve yatmadan içiyordum.. Şifa olsun bize hepimizeEvet Çarşamba günü gidicen bakalım herkes için hayırlısı olsun rabbim herkesin yüzünü güldürsn kucağını boş birakmasn kimsenin
Hayrolsun adetin mi gecikti kana bakmışmıydınBenim bir ay oldunigne vurali adet olmadım kist de yok gebelik de yok anlamadım birşey
Adetim geçti 6 gün oldu kanda üç gün önce baktım 2.24 ciktiHayrolsun adetin mi gecikti kana bakmışmıydın
Bende günde 4 tane içtim klomen ama bı fayda goremedm kasiklarm sizlio uzaninca özellikle bugün 13. Gün oldu test yaptım erken gebelik negatif gördüm degiscegnide sanmıyorum su saatten snra bakalm adet tarihim ayın 30 uAmin inşallah güzel haberler duyarız evet bende bu ay 4 tane içtim 50 mg Dı sabah öğlen akşam ve yatmadan içiyordum.. Şifa olsun bize hepimize
Canm ozaman bekle adet olmadığın için tekrar git şimdi doktoruna görün inşallah hamilesindir cnmİki gün önce kontrolüm vardı muayene oldum kist birşey yoktu kan 2.24 çıkmıştı doktor bekleyelim demişti
İnşallah mucize olur Rabbim nasip eder hamilesindir peki tabikidr inşallah olur da eğer nasip olmamışsa bu ay başka devam edicek misin rahim filmi çektirme yada aşılama falan dün biriyle konuştum 3 kere klomen den sonra aşılama da tuttu dedi işte herkesin farklı kiminin ilkinde kiminin başka bişide bizde hep umut arıyoruz her ay diğer işlemdeBende günde 4 tane içtim klomen ama bı fayda goremedm kasiklarm sizlio uzaninca özellikle bugün 13. Gün oldu test yaptım erken gebelik negatif gördüm degiscegnide sanmıyorum su saatten snra bakalm adet tarihim ayın 30 u