Acilll bakın lütfen

İnşallah amin canım oncelikle .. bana klomeni günde dört kez şeklinde verdi bakalım Çarşamba günü belli olur artik

Bende 3. Ay olarak günde 4 tane kullandım bu ay iğne ide oldum Duphaston yazdı bana da ama daha bekliyorum sonuç için sen sonuç aldın mı canım

Bende 3. Ay olarak günde 4 tane kullandım bu ay iğne ide oldum Duphaston yazdı bana da ama daha bekliyorum sonuç için sen sonuç aldın mı canım
Yok canım bugün 14. Günüm ama bekliycem cnki dayanamayıp ignein 3. Günü bile test yaptım negatif 8. Gün yaptım yine negatifti dedim bekleyeym. Mide bulantısı vs vardı geçti . Ayaklarım sizliodu geçti iğne etkisiyle sadece aşırı idrara cikiyorum birde kasık ağrım var hafif bel ağrım bu kdr

Amin inşallah güzel haberler duyarız evet bende bu ay 4 tane içtim 50 mg Dı sabah öğlen akşam ve yatmadan içiyordum.. Şifa olsun bize hepimize
Bende günde 4 tane içtim klomen ama bı fayda goremedm kasiklarm sizlio uzaninca özellikle bugün 13. Gün oldu test yaptım erken gebelik negatif gördüm degiscegnide sanmıyorum su saatten snra bakalm adet tarihim ayın 30 u

İnşallah mucize olur Rabbim nasip eder hamilesindir peki tabikidr inşallah olur da eğer nasip olmamışsa bu ay başka devam edicek misin rahim filmi çektirme yada aşılama falan dün biriyle konuştum 3 kere klomen den sonra aşılama da tuttu dedi işte herkesin farklı kiminin ilkinde kiminin başka bişide bizde hep umut arıyoruz her ay diğer işlemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…