Acilll bakın lütfen

İnşallah mucize olur Rabbim nasip eder hamilesindir peki tabikidr inşallah olur da eğer nasip olmamışsa bu ay başka devam edicek misin rahim filmi çektirme yada aşılama falan dün biriyle konuştum 3 kere klomen den sonra aşılama da tuttu dedi işte herkesin farklı kiminin ilkinde kiminin başka bişide bizde hep umut arıyoruz her ay diğer işlemde
Yok canm.bu ay beklerm. doktorum bu klomen üç ay etki eder gelme dedi etkisi sürüyor dedi

Cnm 11 Haziran'da catlatma iğnesi oldum bugünde sabah ilk idrarla test yaptım negatif yarın sabah kan vercem bisiyin degscegni sanmyrm ama yinede verin kan
Bende birwz sabırsız davrandım bugun 9 günüm test yaptım hafifi silik iğnenin etkisidir diyorum bence erken çünki ama şey beni. 1 haftadır bulantı var ve bugun çok az şekilde kustum sabah üşüttüm diye düşünüyorum hamilelik için erken bişi bence hem sanmıyorum hissetmiyorum yani

Cnm 11 Haziran'da catlatma iğnesi oldum bugünde sabah ilk idrarla test yaptım negatif yarın sabah kan vercem bisiyin degscegni sanmyrm ama yinede verin kan
Olur inşallah canını sıkma vakti gelince bu şu yaptıklarımız bahane Bi şekilde Rabbim isterse verir bizze bizde boş durmayıp sadece vesie arıyoruz bende bu ay işte daha bekliyorum ama pekte sanmıyorum Adetim de bayrama denk geliyor eğer adet olsam doktora gitmicem eşimle öyle anlaştık Bi süre evde doğal olsun diye bekliycem bakim Rabbim nasip ederse uzun Bi süre daha olmazsa sonra belki Bi kontrol yaparım

Olur inşallah canını sıkma vakti gelince bu şu yaptıklarımız bahane Bi şekilde Rabbim isterse verir bizze bizde boş durmayıp sadece vesie arıyoruz bende bu ay işte daha bekliyorum ama pekte sanmıyorum Adetim de bayrama denk geliyor eğer adet olsam doktora gitmicem eşimle öyle anlaştık Bi süre evde doğal olsun diye bekliycem bakim Rabbim nasip ederse uzun Bi süre daha olmazsa sonra belki Bi kontrol yaparım
Bendede öyle canım hayrlisi artık kasiklarm agriyo adet olcm büyük ihtimalle geçen ay 30 unda olmstm

X