- 15 Mayıs 2022
- 270
- 83
- 23
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Hiç denedinmi peki?Kaynanamdan da duydum bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denedinmi peki?Kaynanamdan da duydum bunu
Yok cnmHiç denedinmi peki?
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunYok cnm
Bende geçen hafta perşembe günü klomen ilacını bitirip doktora gittim ama doktor bana demedi yumurta büyüklüğünün ne kadar olduğunu sadece yumurtalıklar dan biri sanki yavaş çalışıyor dedi pazartesi günü çatlatma iğnesi vurdu istenilen boyutta yumurtan şuan dedi ama bende bel agri var ve karım agrisi var kasıklarımda ..banada gece 12 de ilişkiye girin 2 gün aynı saatte sonraki günler gün aşırı ilişkiye girin dediler ama bende çok mide bulantısı var acaba sizde de mide bulantısı oldu mu ?Kizlar klomen bitti bugün kontrole gittim 21 mm boyutlarında bir yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi verdi vurdum saat 13:10da daha önce kullananlar bilgi verebilir mi lütfen yumurtanın boyutu gebeliğin tutması oluşması için bir avantaj mı ne yapmam gerekiyor bugünden sonra ve belirtileri ne bende dolgunluk ve bel ağrısı var
Bende iki gundur başladı ama aşırı değil normalBende geçen hafta perşembe günü klomen ilacını bitirip doktora gittim ama doktor bana demedi yumurta büyüklüğünün ne kadar olduğunu sadece yumurtalıklar dan biri sanki yavaş çalışıyor dedi pazartesi günü çatlatma iğnesi vurdu istenilen boyutta yumurtan şuan dedi ama bende bel agri var ve karım agrisi var kasıklarımda ..banada gece 12 de ilişkiye girin 2 gün aynı saatte sonraki günler gün aşırı ilişkiye girin dediler ama bende çok mide bulantısı var acaba sizde de mide bulantısı oldu mu ?
Adetinizin gecmesini bekleyinBenim bugün 14.günüm çatlatma iğnesinin gebelik testi yaptım idrarda ve negatif çıktı. Kasık ağrılarım oluyo arada bir giren. Özellikle de gece ve sabah yoğun ağrım oldu. Adetime de 5 gün var. 14.gün olmasına rağmen negatifse bu değişmez dimi?
Ya inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız Allahu Teala'nın izniyleBende iki gundur başladı ama aşırı değil normal
Peki bir şey sormak istiyorum özel olucak biliyorum ama bize gece 12 de ilişkiye girin dedi doktordan çekindim soramadım acaba gece saat 12 de eşim içime mi bosalcak yoksa o sıra mi ilişkiye mi baslicaz bu benim aklımda çok soru isareti bıraktı birde gün aşırı iliski acaba gece 12 de mi olacak yoksa gündüz mu ya bunlar günlerdir kafamın içinde soru olarak dolaşıyor belki bilginiz vardır bana yardımcı olursanız sevinirimBende iki gundur başladı ama aşırı değil normal
12 de başlayın zaten o sırada oluyor öyle birgün ara ile diğer gün de aynı saatte olacakPeki bir şey sormak istiyorum özel olucak biliyorum ama bize gece 12 de ilişkiye girin dedi doktordan çekindim soramadım acaba gece saat 12 de eşim içime mi bosalcak yoksa o sıra mi ilişkiye mi baslicaz bu benim aklımda çok soru isareti bıraktı birde gün aşırı iliski acaba gece 12 de mi olacak yoksa gündüz mu ya bunlar günlerdir kafamın içinde soru olarak dolaşıyor belki bilginiz vardır bana yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah cnm aminYa inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız Allahu Teala'nın izniyle
Ya çok teşekkür ederim12 de başlayın zaten o sırada oluyor öyle birgün ara ile diğer gün de aynı saatte olacak
Rica ederim hepimiz bilgilenmek için buradayizYa çok teşekkür ederim
Maşallah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin Allahım sizin niye olmuyordu cocukMerhaba hanımlar
Yaklaşık bir yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte olmadı yumurtam erken çatlıyordu ve 25 günde adet oluyorum 3 defa klomen kullandım letu da 3. Ayım çatlatma iğnesini sadece bu ay denedim 21 ml tek yumurta oluştu size tavsiyem testi erken yapmayın iğne günü dahil 12. Gün beta 4 çıktı umudumu kaybettim bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorduk hatta bir kaç tane tüp bebek merkeziyle de görüştük 14. Gün idrar testi yine silik çıkınca iğne etkisi mi diye yine kan verdim sonuç 28 çıktı ama yine umutlanmadım 2 gün sonra 90 4 gün sonra da 670 çıktı umudunuzu kaybetmeyin ve lütfen erken test yapmayın pazartesi kontrolüm ver beta yaklaşık 3 kat artıyor inşallah keseyi görcez umut olmak açısından yazdım
Aslında bir problem yoktu sadece yumurta erken gelişip çatlıyordu muhtemelen ilacın dozu fazla geliyordu son kullandığım ay taziye nedeniyle düzenli kullanamadım günde bir tane beş gün kullandımMaşallah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin Allahım sizin niye olmuyordu cocuk
Rabbim hepimize nasip etsinAslında bir problem yoktu sadece yumurta erken gelişip çatlıyordu muhtemelen ilacın dozu fazla geliyordu son kullandığım ay taziye nedeniyle düzenli kullanamadım günde bir tane beş gün kullandım
Şuan belirtiniz var miNeden test yapmıyorsun 14 gün gebelik var mı diye idrar testi
Merhaba ben de bu ay kullandim tabi yumurta Lara bakıp duruma göre doz ayarlıyor bende tek bir tane kullandım beş gün boyunca inşallah tutar da gebe kalırım dogarim sağlıklı bir evladım olurÖncelikle merhaba arkadaşlar hepinize . dilerim hepimiz bebislerimizi kucağımıza alırız Ben 2 yıldır evliyim .2 yildir bebek dusunuyoruz olmadı ama hiç.Doktora gittim doktor bana adet söktürücü tarlusal yazdı onu kullandım adetin üçüncü günü gel dedi gittim klomen verdi bana günde 4 tane kullanıyorum iki kutu kullanmam gerekti . Önümüzdeki Çarşamba randevum var eğer yumurta istenilen boyuta ulaşırsa iğne yapacağını söyledi ? Benm aklıma takılan şey günde dört tane klomen alıyorum yumurtalarla adetliyken baktı ultrasonla acaba yumurtalarını çok küçük bulduğu için mi ? Benle aynı durumda olan varmı ? Cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar