- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Doktorum 7 saat sonra ilişki istedi amaYumurta gayet güzel büyümüş ideal bir büyüklük ama bir sürü etken var gebelik olusmasi için insallah sizinki oluşur
36 saat sonra ilk ilişki olacak sonra 2 gün daha üst üste değerlendirip sonra gün aşırı ya da siz nasıl isterseniz
O öyle istediyse oyle yapın genelde 36 saat sonrası önerilirDoktorum 7 saat sonra ilişki istedi ama
Peki çatlatma iğnesi vurulduğu gün ne belirti yaşadınızO öyle istediyse oyle yapın genelde 36 saat sonrası önerilir
Daha birşey yok cnm goguslerde de birşey yok şeffaf akıntıdan kastın su gibi miDurumun ne canım ? Sende göğüs şişmesi oldumu bide şeffaf akintin oldumu
Bakalım cnm çatlatma iğnesi 5.gunum beklemedeyim bakalim rezervim az benim infertilite dedi doktorMerhaba canim catlama ignesi kullanmadim hic ama klomen 3 kere kullandim ictim benim yumurtam büyüp catliyor ama döllenmiyor polikistik over oldugm icn.. yada o an yeteri kadar rahim kalin degldi belkide denk gelmedi igne kullandiktan sonra benim bildigim günlerinizi degerlendirip normal hayatina devam edebilirsin zaten en sagliklisida bu kafaya takmadan devam etmek böylelikle cogu kadin pozitifi gördügnü cok duydum. Tek önerebilcegm sey stressden uzak ve havuc ye havucda yumurta catlatiyor özellikle avakado cok yararli folik asit deposu kac aydir düzenli yumurtluyorum ... yumurtlama demisken testlerden alip takip edebilirsin hemde günleri iyi degerlendirirsiniz
Evet canim bende ovitral vuruldum bugün 14.gün göğüslerim baya şiş ve ağrıyorDaha birşey yok cnm goguslerde de birşey yok şeffaf akıntıdan kastın su gibi mi
Neden test yapmıyorsun 14 gün gebelik var mı diye idrar testiEvet canim bende ovitral vuruldum bugün 14.gün göğüslerim baya şiş ve ağrıyor
Goguslerin ne zaman şişmeye başladıEvet canim bende ovitral vuruldum bugün 14.gün göğüslerim baya şiş ve ağrıyor
Korkuyorum çünkü benim gittiğim doktor affedersin salagin biri yumurtalarım fazla uyarilmisti kistlemis 1 yumurtam var dedi onun için ümidim yok biraz sonra yapicam ama ümit yokNeden test yapmıyorsun 14 gün gebelik var mı diye idrar testi
Bekliyoruz cnm inşallah güzel haberlerini alırızKorkuyorum çünkü benim gittiğim doktor affedersin salagin biri yumurtalarım fazla uyarilmisti kistlemis 1 yumurtam var dedi onun için ümidim yok biraz sonra yapicam ama ümit yok
Bende daha birşey yok umudum da yokHatırlamıyorum canım son 3 günüdur baya şişti
İnşallah çok zorBekliyoruz cnm inşallah güzel haberlerini alırız
Seninki kaç gün oldu canım iğne vurulali ?Bende daha birşey yok umudum da yok
Bugün 5 gün bitecekSeninki kaç gün oldu canım iğne vurulali ?