- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Yaptın mı testBekliyoruz cnm inşallah güzel haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı testBekliyoruz cnm inşallah güzel haberlerini alırız
Böyle durumda buralarda hic gezinme bile canim normal hayatina devam et arastirmayi birak. Kendini yipratirsin adim atmissin mutlu ol olcagi varsa olur olmazsada pes etmek yok tip gelisti artik caresi var biliyorsun ve bu hic kötü birsey degil sans senden yana olsun insallahBakalım cnm çatlatma iğnesi 5.gunum beklemedeyim bakalim rezervim az benim infertilite dedi doktor
Yaptım sonuç negatif her şeyde vardır bir hayır morelim bozuldu ama yapacak bişey yok daha çok kendimize zarar veririyoruz benim bekarken hiç bir sorunum yoktu herşey stres yüzünden oldu onun için skinti etme dua et Allah sevdiği kullunun duasını geciktirir çünkü daha çok onun sesini duymak ister sayma boşver allahin üzerine at ama hayırlısıyla seninki tutarYaptın mı test
Haklısın cnmBöyle durumda buralarda hic gezinme bile canim normal hayatina devam et arastirmayi birak. Kendini yipratirsin adim atmissin mutlu ol olcagi varsa olur olmazsada pes etmek yok tip gelisti artik caresi var biliyorsun ve bu hic kötü birsey degil sans senden yana olsun insallah
İğneden sonra Kacinci gününYaptım sonuç negatif her şeyde vardır bir hayır morelim bozuldu ama yapacak bişey yok daha çok kendimize zarar veririyoruz benim bekarken hiç bir sorunum yoktu herşey stres yüzünden oldu onun için skinti etme dua et Allah sevdiği kullunun duasını geciktirir çünkü daha çok onun sesini duymak ister sayma boşver allahin üzerine at ama hayırlısıyla seninki tutar
İğne vuruldugum günü sayarsak 15 saymasak 14 gün zaten yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sivilce adet belirtisiİğneden sonra Kacinci günün
Merhabalar konuya zıplamış oldum ama ben de bu ay ilk kez klomen kullandım.. 5 aydır normal deniyoruz olmuyor.. dün yumurta takibine gittim 20 tane yumurta var 4 tanesi 20-22mm dedi doktor böyle bi şey olabilir mi? Doktor güzel süper falan dedi ama hepsi kist olup kalmaz mı? Sordum merak etme ovitrelle veriyorum garantici olalım diyor.. şimdi iyi bi şey dimi olgun yumurtamın çok olması :) hala idrak edemedim kendimi ilk aydan yumurtlama olmaz belki hazır ol diye şartlamıştım hepYumurta gayet güzel büyümüş ideal bir büyüklük ama bir sürü etken var gebelik olusmasi için insallah sizinki oluşur
36 saat sonra ilk ilişki olacak sonra 2 gün daha üst üste değerlendirip sonra gün aşırı ya da siz nasıl isterseniz
Çok güzel olmuş benim ki bir tane tek olgunlaşmış ti dikkat et çoğul gebelik olabilir ve herhangi bir sıkıntı yoksa şansın yüksekMerhabalar konuya zıplamış oldum ama ben de bu ay ilk kez klomen kullandım.. 5 aydır normal deniyoruz olmuyor.. dün yumurta takibine gittim 20 tane yumurta var 4 tanesi 20-22mm dedi doktor böyle bi şey olabilir mi? Doktor güzel süper falan dedi ama hepsi kist olup kalmaz mı? Sordum merak etme ovitrelle veriyorum garantici olalım diyor.. şimdi iyi bi şey dimi olgun yumurtamın çok olması :) hala idrak edemedim kendimi ilk aydan yumurtlama olmaz belki hazır ol diye şartlamıştım hep
Gecikmen olursa kan ver cnmİğne vuruldugum günü sayarsak 15 saymasak 14 gün zaten yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sivilce adet belirtisi
Ay inşallah ya gerçekten çok fazla istiyoruz ben de eşim de :) bir de ekranda doktorum yumurtaları gösterdi ya 4 tanesi evet en büyüktü ama yanındakileri de karşılaştırdığımda mesela en büyüğüne 22 dediyse yanında 15-16lık gibi görünenler de çok vardı düşünüyorum allahım bunlardan biri illaki tutar yani diyorum :) gerçekten zor şey beklemek ya sabır herkeseeeÇok güzel olmuş benim ki bir tane tek olgunlaşmış ti dikkat et çoğul gebelik olabilir ve herhangi bir sıkıntı yoksa şansın yüksek
Aynen canım adetim 6 gün var olursam doktorumu degisterecegim Altan soğan uygularim bakalım hayırlısi artıkGecikmen olursa kan ver cnm
avakado yerine folik asit içsem olur muMerhaba canim catlama ignesi kullanmadim hic ama klomen 3 kere kullandim ictim benim yumurtam büyüp catliyor ama döllenmiyor polikistik over oldugm icn.. yada o an yeteri kadar rahim kalin degldi belkide denk gelmedi igne kullandiktan sonra benim bildigim günlerinizi degerlendirip normal hayatina devam edebilirsin zaten en sagliklisida bu kafaya takmadan devam etmek böylelikle cogu kadin pozitifi gördügnü cok duydum. Tek önerebilcegm sey stressden uzak ve havuc ye havucda yumurta catlatiyor özellikle avakado cok yararli folik asit deposu kac aydir düzenli yumurtluyorum ... yumurtlama demisken testlerden alip takip edebilirsin hemde günleri iyi degerlendirirsiniz
O nasıl oluyor ne içinAynen canım adetim 6 gün var olursam doktorumu degisterecegim Altan soğan uygularim bakalım hayırlısi artık
Soğanin cücüğünü alıp tüpte isitiyorsun zeytin yağına bandirip tabi ılık olucak yakmiyacak şekilde Altan koyuyorsun sıcak bez tutuyorsun kendini soğuka vurmayacaksin buda içinde iltihabı alıyor 40 gün boyunca devam edilecek babaannem söylemişti babaannemin annesinin 3 sene çocuğu olmamış bunu yapmış hamile kalmış bizim bı akrabada yaptı oda faydasını gordu canım bende deniyecegim bende şuan tam konuya hakkım değilim doktordan geldikten sonra yaparimO nasıl oluyor ne için
Geç dollenmede olabilir bende seninle aynı durumdayım bende dün yaptım negatif adetini bekle canım adetin gecikrse evde test yapBenim bugün 14.günüm çatlatma iğnesinin gebelik testi yaptım idrarda ve negatif çıktı. Kasık ağrılarım oluyo arada bir giren. Özellikle de gece ve sabah yoğun ağrım oldu. Adetime de 5 gün var. 14.gün olmasına rağmen negatifse bu değişmez dimi?
allah iyiligini versin moralim cok bozuktu güldürdün canim , folik asit zaten kullan ama avakado yiyince yumurtlamaya yada catlamaya şahit olcaksin. Yani kisiden kisiye degisebilir ama ben ovulasyon testlerden kullanirken cok faydasini gördüm catlamaya yakinda havuc tüketmistim polikistik over olmasaydim kesin tutunurdu bana minnagim bundan cok eminim ..avakado yerine folik asit içsem olur mu
Rabbim her şeyin hayırlısını versin . çok üzüldüm..allah iyiligini versin moralim cok bozuktu güldürdün canim , folik asit zaten kullan ama avakado yiyince yumurtlamaya yada catlamaya şahit olcaksin. Yani kisiden kisiye degisebilir ama ben ovulasyon testlerden kullanirken cok faydasini gördüm catlamaya yakinda havuc tüketmistim polikistik over olmasaydim kesin tutunurdu bana minnagim bundan cok eminim ..
rabbim herseyin hayirlisini versin cok yakin arkadasim 2 ci gebeligini sonlandirmak zorunda kaldi 5 ci ayinda bebegin kalbi karninda durdu hep böyle oluyor ona. O yüzden Allahtan tek dilegim herseyin hayirlisi böyle olcaksa olmasin zaten. Cok acı kimseye rabbim evlat acisi vermesin.. mezarini bile yaptirdi kiz ordan ayrilmiyor. Her sabah basinda mezarin. Saglikli hayirli olsun onu dile allahtan canim .. ben cok depresiyona giriyordum ilaclar felan ama artik böyle gözüm acildi biliyormusun..
Kaynanamdan da duydum bunuSoğanin cücüğünü alıp tüpte isitiyorsun zeytin yağına bandirip tabi ılık olucak yakmiyacak şekilde Altan koyuyorsun sıcak bez tutuyorsun kendini soğuka vurmayacaksin buda içinde iltihabı alıyor 40 gün boyunca devam edilecek babaannem söylemişti babaannemin annesinin 3 sene çocuğu olmamış bunu yapmış hamile kalmış bizim bı akrabada yaptı oda faydasını gordu canım bende deniyecegim bende şuan tam konuya hakkım değilim doktordan geldikten sonra yaparim