Doğuma Hazırlık Acilll bakar mısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nursen40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
95
45
25
Doğum yapacağınız zaman bebek hareket ettikçe canınız yandimi daha çok karnınızın alt kısmında mi hissettiniz hareketleri lütfen cevap verir misiniz

Doğum yapacağınız zaman bebek hareket ettikçe canınız yandimi daha çok karnınızın alt kısmında mi hissettiniz hareketleri lütfen cevap verir misiniz
bılmem :)) ben sezaryen oldum 40+3 te. dolayısıyla dogum sancısını acısını bılmem ama oglum son ana kadar hareketlıydı yırtılcak karnım sandım oyle canım yanardı ki nefesım kesılırdı kalakalırdım bazen hoplardım . sıvrılmekten cok fazlaydı bacak gıbı sekıl olustu ustlerde kenarlarda altta :) dr normal demıstı vajına ıcınde bıcak saplanır gıbı oldu ama bı sorun olmadı saglıklıydı kanala gırmedı:) can yanması dıyınce yazmak ıstedım :)

İnanin o kadar çok istiyorum ki anne olmayı ama bı o kadar da ödüm kopuyor doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…