Acill yardım kızlarr

Boğaz ağrısı ve ateş oral yapmayla olmaz tabi sevgilinin enfeksiyonu yoksa ve penisi temizse büyük ihtimal başka biseyden enfeksiyon kaptin ama idrarda yanma ne alaka

Boğaz ağrısı ve ateş oral yapmayla olmaz tabi sevgilinin
Ya temizdi ama bu oralla enfeksiyon kaptıgıımı dusunuom cunku oral yapmadan once asıeı iyiydim saglıgım filan simdi salıdan beri bu sikayetler hala devam ediyor muhtemelen onda enfeksiyon vardı...

Sizin kızınızda küçük yaşta oral yapmasını ister misiniz? Gerçekten bu şekilde öğrenmesini ister misiniz? Hiç mi vicdan yok sizde.
benim vicdanimi tartmak sizemi kaldi? yada vicdan oral lami tartiliyor? saka gibisiniz gercelten. ne ben nede siz yaptigini dogrumu yanlismi oldugunu tartamayiz. Konuyu saptirmayin. Herkes once cuvaldizi kendisine batirsin.

benim vicdanimi tartmak sizemi kaldi? yada vicdan oral lami tartiliyor? saka gibisiniz gercelten. ne ben nede siz yaptigini dogrumu yanlismi oldugunu tartamayiz. Konuyu saptirmayin. Herkes once cuvaldizi kendisine batirsin.
Küçük yaşta oral yapmak çok ayıp bir şeydir ve günahtır. Meşru göstermeyin artık şöyle şeyleri. Sen bir hata yaptın diye kızın aynı hatayı yapmak zorunda değil. Aile bunun için var. Geçmişteki hatalarımızdan ders çıkarmak ve onu çocuklarımıza öğretmek. Elin oğluna bir şey olmaz olan sizin kızınıza olur. Hiç gerek yok böyle şeylere..

Küçük yaş dediğiniz de 19. Herkes sizin değer yargılarınıza göre yaşayacak diye bir şey yok. Kızlara ne olur söyler misiniz, geçmisinde kızlara oral yaptırmış başka bir erkek 100gr altın mehir karşılığı almaz mı onu?

Hanımefendi, hatalarımızı neden örtbas etmiyoruz?? Herkes bir hata yapar günah işler. Benim hiç cinsel deneyimim olmadı. Ama eğer olsaydı psikolojik olarak kendimi kötü hissederdim. Hangi kız bakireliği kaybettiği gün pişmanlık duymadı. İçten içe herkesin bir acısı var. Anlayabiliyorum ama bu sürekli böyle gitmek zorunda değil. Elin oğlu kızınızı sevse öyle oral yapmaz. Seven insan bunu yapmaz. Keşke erkekte kızda bu işlere evlenene kadar bulaşmasa. Hangimiz istemezdik içten içe. Kafanızı yorgana rahat koymayı kim istemez ki? Bazı şeyler yaşı geldiğinde olmalı. Geçenlerde konu açmıştım. Nişanlımda bu hataya düşmüş. Hastalık kapmış şuan herşey temiz görünüyor ama nişanlım ve ben çocuklarımız böyle bir şeye bulaşsın ister miyiz? Erkek arkadaşa kız arkadaşa karşı değilim ama cinselliğe karşıyım evlenince olmalı. Hepimiz içten içe bunu istiyoruz.. pişman olmamak için

Ne hatadır ne günahtır. Kime göre neye göre değer yargılarınızı dayatıyorsunuz? Sizi de ilgilendirmez. Gayet de yapılır. Biz de yapıyorduk. Kızım olsa da yaşayacak oğlum olsa da gayet de doğal.

Siz sanıyorsunuz ki herkes sizinle aynı şeyleri yaşıyor, aynı toplum yapısı içinde yaşıyor, aynı ahlak anlayışına ve değer yargılarına sahip. Hayır değil. Sizin cinselliğe karşı olmanız kimseyi bağlamaz. Herkes cinselliğe hata günah hükmü vermiyor. Aynı hastalığı siz hijyenik olmayan kuaför veya hastane ortamında bile kapmış olsanız o nişanlınız sizin yüzünüze bakmazdı, elinizden tutup doktor doktor gezdirmezdi. Siz bu adaletsizliği kanıksamışsınız ama biz kabullenmedik ve seçtiğimiz hayatlar da farklı oldu .

Size daha acı olan bir şey söyleyeyim mi..
Yeni kuşak erken yaşta yaşamaya başlamış bu cinselliği. Geleceği düşünmeden. Erkekte öyle. Yaş ilerledikçe evlilik düşünmeye geldikçe bu konular türk erkeğine ağır gelecek. Siz sanıyormusunuz ki geçmişte 100 kız ile birlikte olan kişi bakire olmayan kız ile evlenecek? Öyle bir şey yok. Bizde görüyoruz. Erkeklerin nasıl bir şey olduğunu biliyoruz. Onları etkileyen bir şey yok. Erkekler böyledir. Çevremde bende görüyordum sevgilisini aldatan nişanlısını aldatan. Hepsi bakire ile evlendi. Bu adalet mi değil. Ama bakire olmayan kız erkeğe bunu açıkladığında erkeğin kalbi çok kırılıyor. Pislik birisi ise o da kızı kandırıp onunla yatmak isteyecek. İşte kızların durumu bu konuda farklı. Benim nişanlım kendisine çok vicdan yaptı söyledi. Çoğu erkek yapmaz bunu. Söyleyen mutlaka olur ama söylemezler genel olarak. Bende duyduğumda şaşırdım. Sizden isteğim lütfen kızlarımıza sahip çıkmamız. Erkek zevkini alır kenara atar. Kendiniz bu hataya düşmüş olabilirsiniz ama kızlarınızı bu hatayı yaşadığınız için çok daha bilinçli yetiştirme şansınız var. Artık bunu tecrübe etmişsinizdir.

Bunlar o yaşları ne sanıyor acaba? Gürül gürüldük hormonlardan, işte böyle bastırıyorlar ve manyak yapıyorlar çocuklarını. Başarısız cinsel hayatları oluyor, bastırılmaktan sapıklaşıyorlar, evlendikten sonra vajinismus dahil bir sürü problem yaşıyorlar. Sırf çocuklarının kafalarında cinselliği böyle kodladıkları için oluyor. Halbuki artık bez bebekle oynama çağları olmadığını ve gelişimleri için normal olduğunu kabullenip çocuklarıyla bir arkadaş gibi konuşsalar, eğitseler, onları korumak için tecrübeleriyle aydınlatsalar keşke. Senin kızın yapsa hoşuna gider mi diyor bir de sanki çalmak çırpmak adam öldürmekten bahsediyor, doğru bir partnerle oğlum da yaşayacak kızım da. Doğada her canlı yapıyor oral, gayet de normal.

Pardon da bu her iki tarafın rızasıyla severek isteyerek yaşanıyor. Ne münasebet erkek kim ki beni kullanıp atsın? Beraber yaşanılan bir deneyim, kimse kimseyi kullanıp atmıyor. Zihniyete bak, baştan ters. Karşısındaki kız bakire değil diye erkeğin kırılan kalbi çok da bir yerimizde. O bakire evlenen kızların birçoğu da bakire değil, diktirip evleniyor, erkeğin kalbi kırılmasın(!) diye:)

M Mavi_boncukk onu herkese mavi boncuk saçmadan önce düşünecektin!!!Reşit bile olmadan bravo Devamkeeeee..Daha sen neler kaparsın

Kendi dilediği haltı yiyen Türk erkeğıne ağır mı gelecek? :)) Ağlasınlar. Bi de canlarımın kalbi kırılıyormuş sevgilisi bakire değilse öyle mi? Ahahahah. Ne güzel empati yaparlar , bu da bir başlangıç. Böyle erkekler ile kızlar kendi evlenmesin zaten, tercih edilmedikleri gün kendini değiştiren değiştirecek değiştirmeyenin de soyu kesilecek. Kendileri bilir yani . Biz erkeğin seçeceği şeyler değiliz, insanız , bizim de canımız var. Erkek zevkini alır kenara atamaz, kendini bilen vücudunu tanıyan bir kadın onu çiğner çiğner posasını çıkarır tükürür. Neler tecrübe ettim bilseniz şaşarsınız, o işler sizin küçük dünyanızdaki gibi olmuyor.

Şu zamanda bakire kız arayan adam net kerizlenir. Aklına şaşarım öyle adamın.

Herkesin bu durumu bu kadar normal karşılaması Bi bana mı garip geldi? Tabi ki isteyen istediğini yaşasın ama kız reşit bile değil. Henüz çocuk yani. Ayrıca ne gerek var her şeyi bu kadar erken yaşayıp tüketmeye? Şimdi pişman değilim dediği şeylerden 5 yıl sonr pişman olacak. İnsan eski sevgililerini düşününce bile ben neden bu hatayı yaptım diyor. Derdim cinsellik yaşaması değil, bu kadar küçük yaşta yaşaması... Bana normal gelmiyor, kızımın da yaşamasını istemem.

Ben bu foruma derdime yardım olsun diye kayıt olup konu açtım ama insanların yaptığı da akıl almaz şeyler hepsi böyle ne yazık ki. Bakın bir kez daha şu konuya dikkat çekmek isterim. Hangi Türk kızı olursa olsun, yaptığı cinsellik ile ilgili büyük çoğunluğu pişmanlık duyar. Eğer hiç duymayacak olsaydık cinsellik yaşamayan kimse kalmazdı. Siz kızınız oral yapsın isteyebilir siniz ama sizin sayınız az. Siz hep azınlıksınız. Ama görüyorum ki 18 yaşındaki kızlar oral yapıp hastalık kapıyor. Yada erkek 18 yaşında sözüm ona o saçma milli olduğunu düşünüyor. Bakın hanımefendi. Kızınıza ve oğlunuza cinsel deneyimi öğretmek için yaşatmanız gerekmiyor. Ben hiçbir anneyi bilmem ki oğlum cinselliği öğrensin diye kızın biri ile cinsellik yaşasın yada kızım gitsin sevgilisine bekaretini versin. Hiçbir anne bunu istemez. O annede sorun vardır yada o ailede. Benim gibi düşünenlerin sayısı bu ülkede hala çok ama ne yazık ki şu günlerde artmaya başlıyor böyle olaylar. Bu cinsellik değil zevk için yaşam oluyor. Belki sizin kültürünüzdeki ortam buna normal gözüyle bakabilir ama biz bakmıyoruz. Çevremdeki erkek ve kadınlar sürekli seks yapıyor diye bende oğlum ve kızıma git seks yap demem. Diyemem..
Bu konuda biz aile olarak destekçi çıkacağız.
Aradaki fark bu. Bunu anlamamız lazım. Bana istediğiniz kadar kızın. Erkekler genelde böyle şeyleri pişkince sorun yapar. Kimse kimseyi zorda bırakmasın. Yapmışızdır bir hata bir daha olmamalı. Cinselliğin ilk gecesi heyecanı iyidir. Şimdi erkekede kullanılmış kızda kullanılmış oluyor.

Yoo, cinselliği evlenmeden önce keşfeden kızlar gayet de evleniyor inanın hiç de azınlık değil dediklerim.

Türk erkekleri kimin umrunda? Bilmiyoruz sanki bakire kızı niye istiyorlar. Her haltı yiyeyim karım bakire olsun diyen erkeklere bekareti verince el üstünde tutuyor sanki.Bu zihniyetteki erkekler ev işleri yapsın, colugum cocugum olsun, bedava seks için evleniyor kadının isteklerini asla önemsemiyor burada da bu şekilde kaç konu okuduk hangi kadın ister böyle evliliği. Ister evliligi bekleyin ister 18 yaşında yaşasın kadınlar bu zihniyetten uzak durmalı.
Ayrıca cinsellıge bakış açınızi hoş bulmadım. "Kullanılmak" demişsiniz ama iki kişınin yaşadığı ve zevk aldığı durumda kim kimi niye kullansın? Kendi tercihi ve istegiyle yaşayan kişi seçimlerinden pişmanlık duymaz.

Madem pişmanlık duymaz neden sürekli burada sevgilim ile birlikte oldum acaba kızlık zarım yırtılır mı diye konu açıyorlar. İçten içe çoğu kadın bekaretini kaybettiği anda morali bozulur. Siz güçlü bir kadın olabilirsiniz. Herkes sizin gibi değil. Çoğu kişi hep pişmanlık duymuştur ve duymaya devam edecek.

Evet anlıyorlar . Ağızdan röntgen çekiliyor . Geçmiş olsun. Bi dahakine anal deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…