- 23 Haziran 2022
- 22
- -10
- 22
-
- Konu Sahibi Mavi_boncukk
Çocuk olmak ve oral yapmakPazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Reşit değilsin, soruların şaka gibi ama iş oral sekse gelince nasıl da aklın yetiyor...Pazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Boğazda sperm kaldıysa boğaz kültüründen oral yaptığınız anlaşılır.Pazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Reşit olmadan sevgilinle oral yap enfeksiyonu kap sonrada doktorda ortaya çıkar mı diye kork..Pazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Anlasa da söylemez doktor ama sen bu yaşta bunları yaşamasan güzel olur.Pazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Spermler ağızda yaşayabiliyorsa neden olmasın
Enfeksiyon kapmışsın der en fazla
Ama bilim o kadar gelişir mi merak ettim şimdi
Sevgilinden soğuman gerek şu durumda
pis ç.künü sana sunduğu için
Anlamaz korkma ,sen git doktoruna enfeksiyondur muhtemelen kullan ilaçlarını iyilesPazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Hangi devirdeyiz canım yaptıgım seyden pismanlık duymuyorum sevgilimi seviyorum 1 yıldır beraberiz ve sadece resit degilim aileme haber verilir diye korkuyordum:)))Çocuk olmak ve oral yapmak
bence sizi alakadar etmiyor sonucta benim kararim sadece size soru sordum diger yazanlar gibi duzgunce cevap verebilirsinizReşit olmadan sevgilinle oral yap enfeksiyonu kap sonrada doktorda ortaya çıkar mı diye kork..
Anlamaz çocuğum. Sevgilin kaç yaşında
Çocuğum neden öyle bir şey yaptın. Daha yaşın kaç? Neden bizi ve ailenizi böyle kahrediyorsunuz. Zaten benimde dertlerim varken birde bunu gördüm.Pazartesi gunu sevgilime oral yaptim ve 2 gundur ates mide bulantısı idrarda yanma var muhtemelen bakteri filan kaptim cok kotu hissediyorum yorgunluj bas agrısı var simdi hastaneye gitsem doktor tahlillerden oral yaptıgımı anlarmı??resit olmadıgım için cok korkuyorum yani anneme filan dermi?? bogaz kulturunden anlama ihtimali varmı ??
Sizin kızınızda küçük yaşta oral yapmasını ister misiniz? Gerçekten bu şekilde öğrenmesini ister misiniz? Hiç mi vicdan yok sizde.yahu sizene isteyen istedigini istedigi zamanda yasta yasar, ne zaman biticek bu elestirme, ak kasiktan cikmis davranislar. Hepimiz yaptik farkli hatalar, yanlislar, tecrube oldu. Kiz oral seks ve idrar yanmasini baglamis bilmiyor belliki ve soruyor sizin elestirdiginiz seye bakin..yazik...ne kadin cinayeti biter boye, ne adaley hukuk yerine gelir..
Kimseyi alakadar etmez zaten... Madem pat pat cevap verecek boyuttasin yaptığın şeyden de korkma o zaman.. doktor anlar mı diye utanan sensin ben değilim.. iyi gunlerbence sizi alakadar etmiyor sonucta benim kararim sadece size soru sordum diger yazanlar gibi duzgunce cevap verebilirsiniz