kımyon çay bardagına sıcak suyun içine azıık kimyon koyup içiirm içindeki gazı çıkarıcak ve rahatlıycak .kaç yaşında? sinemakide iyi gelır ama oda karın agrısı yapar
ultrason çektir bakalım ama içinde gaz gittikten sonra daha rahat yapar tuvaletınıkı
sen kımyonu bir dene kabızlıgada ıyı gelıyor bız yıgeni götürmedıgımız dr kalmadı kımyonda bulduk çagreyı 15 aylık oda daha kıpkırmızı oluyodu çocuk ,sabaha kadar aglıyodu şimdi düzene girddi ıspanaktı lahanaydı az,az yedır sende canım bol,bol su içir sütten kestınmı ?
sende yavaş yavaş kes bence sütte kabızlık yapar yemek,yemeye alışsın canım:) evet marketlerde olan kımyondan bahsedıyorum canım sıcak suda erit tatlı kaşıgıyla içir
ayy canım benım yemek yiyorsa önemlide degıl 2 yaşına kadar emzir gitsin :) evet kabızlık ciddi sorunlara yol açabilir ama biizm yıgende bişey çıkmadı umarım senınkındede çıkmaz .ben sadece emdigini düşünerekten kes demiştim :) kimyonla çözülür inşallah sizinde
bende öyle düşünüyorum zaten canım :)) yiyor çok şükür. ama işte bu kabızlık mahvetti benim bütün bildiklerimi . bu kimyonu açken mi vereyim zamanı fark eder mi
zamanı fark etmez sen bir çay bardagı yap kaşık,kaşık tık agzına :)zaten yarısını yada çeyregını anca içiyor sıcak suyla yap erisin üfle üfl içir bugün başla bakalım
kızlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var . kızım uzun zamandır kabız ve geçmiyor doktora götürdüm ayın 16 sında ultrason çekilecek . ama sebze yedirmen gerek dedi. bu sebzeler neler bilen var mı ? ya da başka neler yapabilirim acil cevaplarınız ı bekliyorum kızlar lütfenn ....!
tatlım bebegın ne kadarlık bılmıorum ama aktardan tilax die bitkisel çay var birde sinamekıyi bi bardak çay kasıgı suyla karıstırıp ıcıyorumm..bebegın ıcın daha az ver ona agır gelır belkı....bunlar yuzde yuz kabızlıga ıyı gelen seylerr dırek etkı edıoo...ama cocuk ıcın az vermen gerekk bunları..cok gecmıs olsunnn kuzucuga :)
Benim kızımda 2,5 yıldır kabız.kaç tane doktora götürdüm şimdilik film çekmeyelim tuvalet alışkanlığı kazanınca geçer dedi.bu film nasıl çekiliyor anlatırmısınız? Kötü hastalık falan deyince endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?