• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill yardim!!! Histeroskopi yaptirmali miyim??

Merhaba acaba bu rahime bakma sirasinda yani kamera icinize girerken falan hic aciyormu bende yaptiracagim ama korkuyorum aciyorsada nasil tarif edersiniz acisini ??birde bisey daha soracagim benim kamerayla bakilacak ama laparoskopi ameliyati yapilacak o an bisey yapmasi gerekse bayiltmiyorlarmi canli canlimi yapiliyor 😫😫 cevap verirseniz cok sevinirim
Histereskopi anestezi altinda yapiliyor. Ofis histereskopi sadece tanı amacli sanirim siz onu yapacaklar bildigim kadariyla onda genel anestezi verilmiyor. Zaten herhangi bir işlem yapilacak olursa anestezi olmadan dayanilmaz diye düşünüyorum. Laparaskopi olacaksaniz tanı amacli hosterrskopide isler yapilmaz belkide sadece kamera ile bakilir

Histereskopi anestezi altinda yapiliyor. Ofis histereskopi sadece tanı amacli sanirim siz onu yapacaklar bildigim kadariyla onda genel anestezi verilmiyor. Zaten herhangi bir işlem yapilacak olursa anestezi olmadan dayanilmaz diye düşünüyorum. Laparaskopi olacaksaniz tanı amacli hosterrskopide isler yapilmaz belkide sadece kamera ile bakilir
Evet tanisal amacli benimki sanirim ama bayiltmazlar degilmi yada yari anestezi ilede yapmazlar napicam ben ya

Ya insani konusturmuyolarki agzina lafi tikiyolar bide beklenmeyen bisey oldugu icin aptallastim eve gelince aklima geldi🙄
Bende devlete gidiyorum sordugum sorulara hep cevap alabildim sükür iyi bi doktorun var. Hastalarin endise etmemesi adina daha acik konusup rahatlatmalari gerekiyor

Bende devlete gidiyorum sordugum sorulara hep cevap alabildim sükür iyi bi doktorun var. Hastalarin endise etmemesi adina daha acik konusup rahatlatmalari gerekiyor
Aynen oyle malesef rahat rahat bisey sorup aciklayici bir cevap alamadim siz sanslisiniz

Back