Göz Çevresi Bakımı acill yardım..gözlerimin altı mor ve kırışıklıklar var acill önerilerinizi bekliyorum

sulugoz

çok mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
790
0
arakadaşlar gözlerim berbat durumda genç yaşımda kendimi yaşlı gibi hissidiyorum lütfen bana etkili çözümler önerin

arakadaşlar gözlerim berbat durumda genç yaşımda kendimi yaşlı gibi hissidiyorum lütfen bana etkili çözümler önerin

canım,kırışıklıklar için kayısı çekirdeği yağı sürebilirsin işe yarıyor,morluklar için de bol bol c vitamini tüketmeli ve c vitaminli göz kremleri kullanabilirsin.geçmezse inatçıysaeeling yada yoğunluğuna göre fraksiyonel lazer yaptırabilirsin,bunu da denedim her iki soruna birden en kestirme ve etkili yol fraksiyonel lazer oldu,

patates morluklara,kırışık için kayısı çekirdeği yağını arkadaşım kullanıyor 1 yıldır faydası olmuş.

ayrıca acil şişlıklerın azalması ıstedıgın durumlarda herzaman buzdolabında bı çay kaşığı bulundur onu göz çevrende gezdırdiğin zaman hemen rahatladıgını göreceksın özelleıkle yorgun oldugu zamanlarda:)aynı sorun bende de var nefret edıorum morluk az ama şişkınlık var

arkadaşlar patates şişlikler için değilm yani morluk için koyunca göz altlarım zaten çukur birde patates iyice çukurlaştırmasın.bende bütün sıkıntılar var bir çözüm arıyorum.
göz çevrem çok yoğun kırışık,mor ve çökük artı yüzümde çok zayıf ve kırışık var yaşımda genç ne olursunuz yardımcı olun.doğal yöntem istiyorum bu yaşta dolgu vs yaptırırsam ilerleyen yıllarda ne yapacağım...bu arada yaşım 31 e girdim.

Canım göz cevresi kremi var morlukların içn bunu önere bilirm tüm cilt ve yas gurubları için;ve sişkinlik çizgiler için bu serumu öneririm

üzüm çekirdeği yağı süper bişey deneyin 2 saate göz cizilerini yok ediyor

bu sabah başıma böle bişey geldi kimsei yanlış bilgilendirmek istemem

ütfen okuyun..
bir aydır göz altlarımda çökme olduğundan yağ kullanıyordum ilk kullandığımda iyiydi geçirdi çizgileride hafifletti sonra gene belirdiler ayrı konu bu sabah eşimi işe yolladıktan sonra kaşımı almak için aynayı aldımda elime ne göreyim. lekelenme başlamış ve yağ bezesi oluşmuş bir adet kırmızı mercimek büyüklüğünde
göz altlarımda lekelenme( ben gibi gibi ) oluşmaya başlamış aman siz siz olun her söleneni sürmeyin bu arada cildim kurudur benim bi arkadaş yazmıştı konu açmıştı ben yandım siz yanmayın die o günden beri kullanmıodum yağı sanırım 3-4 gün oldu banada aynı etkiyi yaptıysa siz düşünün yağ zararlı demekki die düşündüm şimdie kadar hep krem kullandım böle bişi görmedim önce aktara sona doktora gideces galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…