Şehri de yazar mısınız? Bazı yerlerdeki gerçekten kötü haldeymiş.Annem toki lerden.aldi gayet de guzel,ben tavsiye ederim.9 yil oldu alali
Ben mersin de yaşıyorum. Toki de oturan tanidiklarim var gayet memnunlar.Şehri de yazar mısınız? Bazı yerlerdeki gerçekten kötü haldeymiş.
Kocaeli.....Şehri de yazar mısınız? Bazı yerlerdeki gerçekten kötü haldeymiş.
Eklediğin linkleri okudum memnun olanda var uzak dur diyene. Şehire göre farklı olabilir.http://www.evrensel.net/yazi/32297/kanitim-var-toki-daha-cok-oldurecek
Bu sebeple şehirden şehre değişebiliyor diye düşündüm.
Evet bu sebeple şehri sordum. İyi araştırmak lazım, o kadar göz göre göre ölüm oluyor ki ülkede dikkatli olmak lazım.Eklediğin linkleri okudum memnun olanda var uzak dur diyene. Şehire göre farklı olabilir.
Şehre göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Sağlam olanları için "betonarmesi iyi ama işçiliği kötü" diyorlar artık ne demekse...
Teşkkür ederimm.Bi bakayım .Şartını şurtunu bilmiyorum ama net üzerinden şimdiye kadar öğrendiğim kadarıyla bir çoğunun sağlam olmadığını, hatta bir şehirdeki için boşaltma kararı alındığını biliyorum. Aslında forumda da tokilerle ilgili konular vardı, oralara bakarsanız olumsuz yönlerini öğrenebilirsiniz. Genelde şehirden uzak alana yapılıyor zaten, ben olsam ne ev alırım ne ev tutarım.
Adana şehir.Peki polis lojmanları nasıl belli süre oturulacağı için fiyat olarak daha uygun olmaz mı .Şehri de yazar mısınız? Bazı yerlerdeki gerçekten kötü haldeymiş.
Evet 3+1 ler cok güzel.Ben mersin de yaşıyorum. Toki de oturan tanidiklarim var gayet memnunlar.
Aynen bazıları harabe gibieşim ankara toki ve izmir tokilerimde tünel kalıp elektrikçisi olarak çalışmıştı
tokiden ev alırım diyor
tabi her şehirde aynı değildir belki