canim gecenlerde bende test aldim. testin uzerinde hamileligin ilk gunlerinde ikinci cizgi az belirgin gorunur diye yaziyordu. yani hamile olabilirsin. insallah oylesindir:Saruboceq:kızlar bende pcos hastasıyım,bu ay adet olamadım hamilemiyim diye düşündüm bir hafta önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı,bugün de yaptım hala adet olamayınca tek çizgi belirgindi ama diğeride onun kadar olmasa da belirgin çıktı,bu normal mi,hamiley olmayınca sadece tek çizgi belli olur diğeri hiç olmaz demi,bunda biri çok belli biri az bundan ne anlamam geekir,hiç böyle olan oldumu.
ay inşallah kızlar dua edinde hamile olayım,benim pek umudum yok çünkü pcos hastasıyım kaç kez test yaptım sonuş hep negatifti,bugün denemek istedim ve çizginin biri tam diğeri soluk çizgi lunca çok şaşırdım,bebeğim olsun çok istiyorum,inşallah hamileyimidr.
ay inşallah kızlar dua edinde hamile olayım,benim pek umudum yok çünkü pcos hastasıyım kaç kez test yaptım sonuş hep negatifti,bugün denemek istedim ve çizginin biri tam diğeri soluk çizgi lunca çok şaşırdım,bebeğim olsun çok istiyorum,inşallah hamileyimidr.