Acill ltfen hemen bakn...

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
kızlar bende pcos hastasıyım,bu ay adet olamadım hamilemiyim diye düşündüm bir hafta önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı,bugün de yaptım hala adet olamayınca tek çizgi belirgindi ama diğeride onun kadar olmasa da belirgin çıktı,bu normal mi,hamiley olmayınca sadece tek çizgi belli olur diğeri hiç olmaz demi,bunda biri çok belli biri az bundan ne anlamam geekir,hiç böyle olan oldumu.

canım ikinci cizgi varsa hamile olma olasılığında var demektir.en kısa zamanda kan tahlili yaptır bence.

ıkinci çizgi bazen daha az belirgin çıkabiliyo ama sen yine de kesin bir sonuç için tahlil yaptır bence.

geçen hafta yaptığımda hiç belirgin değildi 2. çizgi,ama bugün belirgin biraz .

canim gecenlerde bende test aldim. testin uzerinde hamileligin ilk gunlerinde ikinci cizgi az belirgin gorunur diye yaziyordu. yani hamile olabilirsin. insallah oylesindir:Saruboceq:

canım inşallah hamilesindir bence de hemen kan testi yaptır bence hamilesinn:)))

ay inşallah kızlar dua edinde hamile olayım,benim pek umudum yok çünkü pcos hastasıyım kaç kez test yaptım sonuş hep negatifti,bugün denemek istedim ve çizginin biri tam diğeri soluk çizgi lunca çok şaşırdım,bebeğim olsun çok istiyorum,inşallah hamileyimidr.

canım ümitlenme yinede sen.bende pkoluyum aynen seninki gibi oluyor.günüm geçiyor test yapıyorum çizgi belirgin gibi geliyor ama sonrası hep aynı hüsran.evde yaptığım testi bi doktora gösterdim çizgi belirgin diye bana nasıl görmek istersen öyle çıkar demişti.yinede ümitlenme bebiş varsa zaten seninledir.rabbim gönlüne göre versin işallah.bebişin gerçekten seninledir:Saruboceq:

inşallah canım benim hamilesindir ama kesin sonuç için kan testi yaptır geçen ay banada ikinci çizgi az belirgin çıkmıştı ama hamile değildim üzülmemen için hemen kan testi yaptır
inşllah allaım gönlüne göre verir canımm opuyorumnanaktan

inşallah kızlar,hamile değilsemde kısmet,daha yeniyim zaten,ilerde olur inşallah.

Canım, test yaparken sabah ilk idrarını biraz yaptıktan sonra kaba al, sonun alma. Ortada akan kısmı alacaksın. Sınra testi bununla yap. Daha da garantisi kan tahlili yaptırmak. Benim adetim iki gün geçtiğinde testin ikinci çizgisi silik çıkmıştı. Ertesi gün tekrar tarif ettiğim gibi yaptım, iyice belirgin çıktı. 5 aylık hamileyim şimdi. Bir de öyle dene istersen. İnşallah bebeğine kavuşursun.

daisycim selam canım.inşallah hamilesindir..bence sabah tekrarla yine testi..yine aynı olursa kan testi yaptır..Allahım inşallah vardır:Saruboceq:

canım bence hiç ikinci testi yapma direk kan tahlili yaptır ötekinde yanılma olabiliyor çünkü . inşallah hamilesindir

saolun kızlar çarşamba doktora gidicem inşallah hamileyimdir.

insallah hamilesindir canım,bende hamile olduğumu ilk basta anlayamadım.,testler hep negatif cıktı.sonra 2.çizgi azcık göründü.belli belirsiz herkes kesin hamilesin diyordu.Ben inanmadım 2 gun sonra tekrarladığımda 2.çizgi net cıktı.ınsallah kan testin pozitif cıkar canım..

kızlar bugün başka bi test alıp yine yaptım yine aynısı çıktı resminin ekliyorum bakarmısınınız,çarşambaya kadar çatlarım heralde.

kızlar bugün başka bi test alıp yine yaptım yine aynısı çıktı resminin ekliyorum bakarmısınınız,çarşambaya kadar çatlarım heralde.

TATLIM DALGAMI GEÇİYORSUNNNN!!! HAMİLESİİİİİİNNNNNNNNN!!!!!!!
:lepi: :lepi: :lepi:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…