Acill ltfen hemen bakn...

tatlım dalgamı geçiyorsunnnn!!! Hamilesiiiiiinnnnnnnnn!!!!!!!
:lepi: :lepi: :lepi:
Delikafadulden delikafadulden delikafadulden

allahımm ya bende sandım 2.çizgi belli belirsiz.canım bu hamilelik ispatı.sennnn hamilesssiiiiin!!!!!!
Hadi tadını çıkar ve gözünaydııııınnnn!!!
%100 hamilesin..

tatlım giremedim tekrar chate.buraya yazıyorum.tekrar bakayım dedimya,tekrar baktım ve yine söylüyorumkiiiii,seeeeeeen haaaamiiiiileeeeeesiiiiiinnnnn!!!!

ay inşallah duygucum,eşim gelsin gidicem kan testi yaptırmaya zaten,sonucu yazarım canım ya,ben pek sanmıyorum...iyi dileklerin için çok sağol,inşallah dediğin gibidr.

ay inşallah duygucum,eşim gelsin gidicem kan testi yaptırmaya zaten,sonucu yazarım canım ya,ben pek sanmıyorum...iyi dileklerin için çok sağol,inşallah dediğin gibidr.

gebelik tickerını ben oluşturucam sen akşam gelde bi:emir_bebek: :emir_bebek:
kaydirigubbakcemile3

kızlar bende pcos hastasıyım,bu ay adet olamadım hamilemiyim diye düşündüm bir hafta önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı,bugün de yaptım hala adet olamayınca tek çizgi belirgindi ama diğeride onun kadar olmasa da belirgin çıktı,bu normal mi,hamiley olmayınca sadece tek çizgi belli olur diğeri hiç olmaz demi,bunda biri çok belli biri az bundan ne anlamam geekir,hiç böyle olan oldumu.

canım benım de ılk yaptıgım teste ole olmustu bı kac gun bekleyım tekrarlamıstım 2.cızgı netlesmıstı ama benım hamıleleıgım dusukle sonuclandı ınsallah senınkı saglıklı bı gebelık olur tatlım sılık bıle cıksa hamılesın canım tebrıkler

winx perisi daisy testin resmini ekledi.kontrol ettinmi.bir bakarmısın canım.Arkadası inandıramıyorumda :)))

%100 hamılesın canım sılık deılkı bu ayrıca net yanı kesınlıkle hamılesın benım testımde boleydı doktora gosterdım kan testı bıle yapmadı bana dırek ultrasona gırdım yanı kesın %1500000000 hamılesın canımmmmm

tebrik ederim canim,hamilesinnnn :nazar:
bendede pcos var,özel bi kür falan yaptin mi canimcim??
saglicakla kucagina alirsin insallahh,darisi basimizaa

:roflol::roflol::roflol:
koptum yorumuna canım.Cok haklısın ama hatta bende senle birlikte atlarım eğer daisy hamile değilsee..bende bu kadar eminimm...:)))

KABAK GBI ORTADA AMA TESTI BEBEGI BAS BAS BAGIRIYO ANNE BEN BURDAYIM DIYE....ZATEN SILIK OLSAYDI YEMEZDI O LAFI SOLEMEYE KESIN HAMIEL OLDUGU ICIN CESARET EDEBILDIMMMMkaydirigubbakcemile3

ilahi kızlar kan testi yaptırmaya gittim bizim burdaki hastane bi garip kadın doğum doktoru olmadığı için idrar testi yaptılar sonuç hamileyim,ama ben yine de yarın sabah birde kadın doğumcuya gidip test yaptırcam,o zaman sonucu buraya yazıcam kızlarr,,,,ayy meraktan uyuyamam bugün ben...

ilahi kızlar kan testi yaptırmaya gittim bizim burdaki hastane bi garip kadın doğum doktoru olmadığı için idrar testi yaptılar sonuç hamileyim,ama ben yine de yarın sabah birde kadın doğumcuya gidip test yaptırcam,o zaman sonucu buraya yazıcam kızlarr,,,,ayy meraktan uyuyamam bugün ben...

kızz sen haaaayyylaa merak mı ediyorsunnnkaydirigubbakcemile3bal giiiibide hamilesin şekerimmm hadi gözünaydınnnnn:teytey: :teytey: :teytey:
Allah tamamına erdirsinnn saglıklı sıhhatli bir hamileligin olsun inşallah...canım benim çok tebrik ediyorum seni:nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün başka bi test alıp yine yaptım yine aynısı çıktı resminin ekliyorum bakarmısınınız,çarşambaya kadar çatlarım heralde.

daisy ben niye göremiyorum testinin resimlerini herkes görmüş, ben de bir görseydim lütfen ya....... daha önce maalesef hiç iki çizgi silik de olsa görmedim, ayarlarımı nasıl düzeltmem lazım benim canım ya, nerem engelli ki görmüyorum ben bu resmi herkes gibi,

oleeeeyyy,hamilesim.Ama sen hala inanmıyorsun o baska:)))
Alemsin bebeğim,ama şimdiden tekrar gözünaydınn.Artık yanlış olma ihtimali yok cünki:))))

umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin,,tekrar tebrik ederimm

canım tebrık edrım duyguyla benı atakuleden atlamaktan kurtardın:)))))))bılıyodum zaten canım bu cızgıyı gorupde hamıle olmayan varmı acaba

zaten dunki hastanede yaptırdığı idrar testide + çıkmıştı.Ama ısrarla inanmıyor:)) bugun tekrar gidecekti,gelince umarım artık hamileyim diyebilir:))

canim tebrik ederim..bence rahat rahat uyuyabilirsin cunku hamilesin..ha illa uyuyamam diyorsan yerinde olsam bende uyuyamazdim inan cunku hamilesin...uyusanda uyuyamasanda hamilesin tatlim..Allah,saglikli gebelikler versin ve Allah, sana ve tum hamile arkadaslara bebeklerinizi saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaklariniza almanizi nasip etsin insallah...tebrik ederim...

X