tatlım dalgamı geçiyorsunnnn!!! Hamilesiiiiiinnnnnnnnn!!!!!!!
:lepi: :lepi: :lepi:
Delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay inşallah duygucum,eşim gelsin gidicem kan testi yaptırmaya zaten,sonucu yazarım canım ya,ben pek sanmıyorum...iyi dileklerin için çok sağol,inşallah dediğin gibidr.
kızlar bende pcos hastasıyım,bu ay adet olamadım hamilemiyim diye düşündüm bir hafta önce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı,bugün de yaptım hala adet olamayınca tek çizgi belirgindi ama diğeride onun kadar olmasa da belirgin çıktı,bu normal mi,hamiley olmayınca sadece tek çizgi belli olur diğeri hiç olmaz demi,bunda biri çok belli biri az bundan ne anlamam geekir,hiç böyle olan oldumu.
Eger sen hamıle deılsen bende ankaranın atakulesınden atarım kendımı asagı bukadar soluyorummmmmm
:roflol::roflol::roflol:
koptum yorumuna canım.Cok haklısın ama hatta bende senle birlikte atlarım eğer daisy hamile değilsee..bende bu kadar eminimm...:)))
ilahi kızlar kan testi yaptırmaya gittim bizim burdaki hastane bi garip kadın doğum doktoru olmadığı için idrar testi yaptılar sonuç hamileyim,ama ben yine de yarın sabah birde kadın doğumcuya gidip test yaptırcam,o zaman sonucu buraya yazıcam kızlarr,,,,ayy meraktan uyuyamam bugün ben...
ilahi kızlar kan testi yaptırmaya gittim bizim burdaki hastane bi garip kadın doğum doktoru olmadığı için idrar testi yaptılar sonuç hamileyim,ama ben yine de yarın sabah birde kadın doğumcuya gidip test yaptırcam,o zaman sonucu buraya yazıcam kızlarr,,,,ayy meraktan uyuyamam bugün ben...