Merhaba sonucunuz ne oldu acabaBenim adetime 2 gün var ve sabah testim böyle çıktı. Daha önce dış gebelik geçirdim ve bir tupum alındı. O yüzden gebe kalma sürecim biraz zor oluyor. Dış gebeligin üzerinden bir yıl geçti ve bugün hiç umudum yokken boyle bir sonucla karsilastim. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3450418
Merhaba 5+3 hamileyim çok şükür dış gebelik değilMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
dış gebelik olup olmadığı kaçıncı haftada belli oluyor?Merhaba 5+3 hamileyim çok şükür dış gebelik değil
dış gebelik olup olmadığı kaçıncı haftada belli oluyor?
Bende bunu merak ediyorumMerhaba 5+3 hamileyim çok şükür dış gebelik değil
İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor. Bir de anksiyete olunca işler karışıyorBende bunu merak ediyorum
Offf bende de var. İnsanın kafasını kurcalıyor ya dış gebelikse ya kese görünmezse vs vs. Allah'ım onları bize bağışlasınİnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor. Bir de anksiyete olunca işler karışıyor
inşallah inşallahh, bugün doktora gidicemm bakalımOfff bende de var. İnsanın kafasını kurcalıyor ya dış gebelikse ya kese görünmezse vs vs. Allah'ım onları bize bağışlasın
Ay inşallah görürsün bebişini. Çok çok sağlıklı ve güzel olsun her şey. Haber ver bizedeinşallah inşallahh, bugün doktora gidicemm bakalım
şu an sanırım sadece kese görünürmüş 5+3 teyimAy inşallah görürsün bebişini. Çok çok sağlıklı ve güzel olsun her şey. Haber ver bizede
Dış gebelikte sanırım değer çok düzensiz artıyormuş. Bir de çok fazla artıyormuş. Yani 3 katından fazlaİnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor. Bir de anksiyete olunca işler karışıyor
Ben çok baktım mompedia da falan düşük değerle bebişini gören de var yüksek değerle bekleyende neye göre oluyor bilmiyorumşu an sanırım sadece kese görünürmüş 5+3 teyim
bizim burda 1000 üstü ölçmedikleri için ölçtüremedim bir dahaDış gebelikte sanırım değer çok düzensiz artıyormuş. Bir de çok fazla artıyormuş. Yani 3 katından fazla
hadi bakalım o zaman inşallah görürüm yaBen çok baktım mompedia da falan düşük değerle bebişini gören de var yüksek değerle bekleyende neye göre oluyor bilmiyorum
İnşallah. Duâlarımız seninlebizim burda 1000 üstü ölçmedikleri için ölçtüremedim bir daha
hadi bakalım o zaman inşallah görürüm ya
Ölçtürdükten sonra 2 katı arttığını varsayarsak görürsün inşallah kuzum senbizim burda 1000 üstü ölçmedikleri için ölçtüremedim bir daha
hadi bakalım o zaman inşallah görürüm ya
N’aptınız sonuç neyarın kan testine gidicemumarım çıkar
N’aptınız sonuç
PozitifN’aptınız sonuç ne
Hafta olarak değil de beta olarak takip edilmesi gerekiyor beta 2000 üzerine çıktığı zaman kesenin rahimde görünmesi lazım eğer görünmüyorsa iki türlü muayenede de o zaman tüplere bakıyorlar hangi tüpte olduğunu tespit etmeye çalışıyorlardış gebelik olup olmadığı kaçıncı haftada belli oluyor?
Benim kese yolk gözüktü o zaman sıkıntı yokturHafta olarak değil de beta olarak takip edilmesi gerekiyor beta 2000 üzerine çıktığı zaman kesenin rahimde görünmesi lazım eğer görünmüyorsa iki türlü muayenede de o zaman tüplere bakıyorlar hangi tüpte olduğunu tespit etmeye çalışıyorlar
Hafta olarak değil de beta olarak takip edilmesi gerekiyor beta 2000 üzerine çıktığı zaman kesenin rahimde görünmesi lazım eğer görünmüyorsa iki türlü muayenede de o zaman tüplere bakıyorlar hangi tüpte olduğunudış gebelik olup olmadığı kaçıncı haftada belli oluyor?
Evet evet rahimdeyse sıkıntı yok hayırlı olsunBenim kese yolk gözüktü o zaman sıkıntı yoktur
Teşekkür ederiim size deHafta olarak değil de beta olarak takip edilmesi gerekiyor beta 2000 üzerine çıktığı zaman kesenin rahimde görünmesi lazım eğer görünmüyorsa iki türlü muayenede de o zaman tüplere bakıyorlar hangi tüpte olduğunu
Evet evet rahimdeyse sıkıntı yok hayırlı olsun