- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Günaydın bayanlar. Dün konu açmıştım pipi mevzusuyla ilgili. Sonra eşim süümün kesildiğinde inanmadığı için eşimle tartışmıştık olay büyümüştü. Bende çok sinirlenip eşimin anne ve babasına bağırdım. Sizin pipi merakınız yüzünden bizi birbirimize düşürdünüz sizin yüzünüzsen kavga ettik şimdi mutlu olun , ne pipiymiş çok terbiyesizsiniz gibi şeyler söyledim bağırarak. Sonra eşim de bana bağırdı onların yanında üstüme yürüdü ve yemin ederim ki seni boşayacağım bitti bu iş diye defalarca bağırdı. Sonra ortalık biraz yatışınca onlar oturma odasında oturdu, ben bebeğimle yatak odamda. Eşimle biraz konuştuk. Ne yapacağımıza bugün onlar gidince karar vereceğiz. Bugün gidecekler farklı şehirden geldiler. Ben fazla tepki gösterdiğimin farkındayım. Pipi mevzusunda haklıyım ama tepkim fazlaydı biliyorum. Haklıyken haksız duruma düştüm. Uykusuzluk, yorgunluk moral bozukluğu hepsi eklenince böuyle paylaşım işte. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Gösterdiğim tepki için pişmanım ama gidip konuşmaya da çekiniyorum.