Acill.Düşük bu kadar hızlı olur mu

minakzm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
170
51
298
Kanamam vardı acile gittim. Hatta bebek büyümüş iki gündür 3.88 olmuş. Kalp atışını duydum. Bir de 3.5 cm kistim var. Şimdi (22.50) sancımın ardından tuvalete bir parça düştü. Et parçası gibi. Ama kalp atışını duyup bu kadar çabuk düşük olur mu. Kanama alanı bile yoktu kesede. Acaba kistim mi düştü. Ya da düşük yapmıştım tekrar regl olmadan tekrar hamile kaldım acaba ondan mı parça kaldı o düştü. Başına gelen var mı böyle bişey. Düştü diye çok korkuyorum

Kanamam vardı acile gittim. Hatta bebek büyümüş iki gündür 3.88 olmuş. Kalp atışını duydum. Bir de 3.5 cm kistim var. Şimdi (22.50) sancımın ardından tuvalete bir parça düştü. Et parçası gibi. Ama kalp atışını duyup bu kadar çabuk düşük olur mu. Kanama alanı bile yoktu kesede. Acaba kistim mi düştü. Ya da düşük yapmıştım tekrar regl olmadan tekrar hamile kaldım acaba ondan mı parça kaldı o düştü. Başına gelen var mı böyle bişey. Düştü diye çok korkuyorum
Düsük yapmadıysanız bile ciddi bir düşük tehlikeniz var hemen doktora gidin derim

Arkadaşlar her gün gidiyorum acile eve geldim bir iki saat geçti sadece. ama düşecekse yapacak bişey yok dediler ki ultrasonda herşey normal görünüyor.kalp atışını bile duydum. Kanama alanı bile yok. Sabah erkenden randevum var ona gideceğim zaten düştüyse elimden geleni yaptım. Sadece acaba önceden parça kaldı da o mu ya da kist mi

Yahu ben böyle bir şey yaşayacağım ve kalkıp koşa koşa acile gitmek yerine buraya yazacağım. Nasıl aklınıza geliyor buraya yazmak. Derhal hekiminizle görüşün.
Acile kaç gündür gidiyorum zaten de eve gelince oldu. Ve gerçekten düştüyse elimden ne gelebilir. Ben düşmeden önce gittim bişey yoktu. Kalp atışı bile vardı anlamadım nolduğunu

Evet benim düşüğüm böyle oldu 11 haftalıktı sıkıntı yoktu tuvalete gittim çamaşırda sümük gibi bir şey gördüm ve tuvalette pembe pembe lekeler pıhtılar vardı doktora gittim acile düşük yapmışsın dediler sonra da regl gibi 2 gün kanamam oldu ama doktora gitmeden yoktu muhtemelen karnımda kalbi durdu öyle gitti dedi doktor sessiz düşük sanırım

Üzüldüm ama buraya yazacagina Dr gidebilirsin bence acile git derhal

Evet benim düşüğüm böyle oldu 11 haftalıktı sıkıntı yoktu tuvalete gittim çamaşırda sümük gibi bir şey gördüm ve tuvalette pembe pembe lekeler pıhtılar vardı doktora gittim acile düşük yapmışsın dediler sonra da regl gibi 2 gün kanamam oldu ama doktora gitmeden yoktu muhtemelen karnımda kalbi durdu öyle gitti dedi doktor sessiz düşük sanırım
Sizin de mi bir iki saat içinde oldu.
Benm düşüklerim gelişimi duruyordu. Ben kendliğinden düşmesini bekliyordum. İlk defa böyle oldu.

Sizin de mi bir iki saat içinde oldu.
Benm düşüklerim gelişimi duruyordu. Ben kendliğinden düşmesini bekliyordum. İlk defa böyle oldu.
Nasıl oldu bilmiyorum doktor normalde daha zor olur demişti muhtemelen kalbi durdu sonra düştü dedi evde hiçbir şey yokken ıslaklık hissettim baktım çamaşırda sümük gibi bir şey var tuvalette de oturdukça damla damla lekeler hani net bir kanama yoktu ağrı sancı yoktu sadece ateşim vardı gittim hemen gittiğimde ultrasonla ve alttan baktı düşük olmuş dedi. 2 gün regl gibi az az kanamam oldu. Ekstra bir şey olmadı ilaç vs. Sağlıklıydı da fetal dna sonucu geldi sıkıntı yoktu hiç kanama vs yoktu her şey olması gerektiği gibiydi

Nasıl oldu bilmiyorum doktor normalde daha zor olur demişti muhtemelen kalbi durdu sonra düştü dedi evde hiçbir şey yokken ıslaklık hissettim baktım çamaşırda sümük gibi bir şey var tuvalette de oturdukça damla damla lekeler hani net bir kanama yoktu ağrı sancı yoktu sadece ateşim vardı gittim hemen gittiğimde ultrasonla ve alttan baktı düşük olmuş dedi. 2 gün regl gibi az az kanamam oldu. Ekstra bir şey olmadı ilaç vs. Sağlıklıydı da fetal dna sonucu geldi sıkıntı yoktu hiç kanama vs yoktu her şey olması gerektiği gibiydi
Yani ultrasonda göründü ardından hemen mi oldu

Yani ultrasonda göründü ardından hemen mi oldu
Hemen hastaneye gidin daha yeni gittim demeyin. Eşiniz bişey diyosada kim ne derse desin siz kendiniz ve bebeğiniz için çabalayın. O doktor öyle dediyse başka hastane aciline gidin
Ama geciktirmeyin

Hemen hastaneye gidin daha yeni gittim demeyin. Eşiniz bişey diyosada kim ne derse desin siz kendiniz ve bebeğiniz için çabalayın. O doktor öyle dediyse başka hastane aciline gidin
Ama geciktirmeyin
Söylediğim parçayla düşürmüşüm malesef. Zaten hastanede bakıldı hiç birşeyi yoktu kalbi bile atıyordu. Eve gelince düşmesi beni çok şaşırttı. Önce bir kalbi durdu falan gibi bişey olur zannediyordum

11 haftalıkta bebek epeyi büyük oluyor. Sümüksü bir şeyden ziyade bebeği görmediniz mi😳

11 haftalıkta bebek epeyi büyük oluyor. Sümüksü bir şeyden ziyade bebeği görmediniz mi😳
Dedim ya sonra tuvalette pıhtı parçaları gördüm ama direkt bebek? Yoktu hastaneye gittiğimde de ultrasonda yoktu

Bugün bebek de kese de yoktu. Düşmüş kürtaja bile gerek yoktu. Dünkü parça bebekmiş demekki
Geçmiş olsun 😔 ben de bikaç gün önce düşük yaptım, daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu 🙁
Sizin geçen ay ki kaç haftalıkken düşmüştü ?

Geçmiş olsun 😔 ben de bikaç gün önce düşük yaptım, daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu 🙁
Sizin geçen ay ki kaç haftalıkken düşmüştü ?
İkisi de 6 haftalık. Önce de düşük yaptım. 6 haftayı geçemiyorum. Dün Dr 6+1 deyince oh bu sefer 6 haftayı geçebildim demiştim. Bu sefer kanama alanı da yoktu. Çok ümitlenmiştim. Size de geçmiş olsun

Back
X